Χωρίς περιθώρια απωλειών

Παρακολουθείστε από το Novasports 1 και από το Novasports.gr, μέσω της υπηρεσίας live streaming τους αγώνες Βραζιλία-Παραγουάη (22:00) και Βενεζουέλα-Εκουαδόρ (00:30).

Το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θέλουν να κάνουν οι ομάδες του Β’ Ομίλου. Παρακολουθείστε live από το Novasports 1 και από το Novasports.gr, μέσω της υπηρεσίας live streaming τις αναμετρήσεις Βραζιλία-Παραγουάη (22:00) και Βενεζουέλα-Εκουαδόρ (00:30).

Το πρώτο τους «τρίποντο» στον δεύτερο όμιλο του εφετινού Κόπα Αμέρικα ψάχνουν Βραζιλία και Παραγουάη στο γήπεδο «Μάριο Αλμπέρτο Κέμπες». Οι δυο ομάδες προέρχονται από ισοπαλίες στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου. Η «σελεσάο» θέλουν να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα, από αυτή που έδειξε στο ματς της πρεμιέρας απέναντι στη Βενεζουέλα. Από την άλλη πλευρά, η Παραγουάη, θέλει τη νίκη, προκειμένου να κάνει το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι δυο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η Βραζιλία αναμένεται να παραταχθεί με τους Χούλιο Σέζαρ, Ντάνιελ Άλβες, Λούσιο, Τιάγκο Σίλβα, Αντρέ Σάντος, Λούκας, Ραμίρες, Γκάνσο, Ρομπίνιο, Νεϊμάρ και Πάτο. Από την άλλη πλευρά, η Παραγουάη θα παραταχθεί με τους Βιγιάρ, Πίρις, Ντα Σίλβα, Βερόν, Τόρες, Μπαρέτο, Ορτιγκόσα, Ριβέρος, Εστιγκαρίμπια, Σάντα Κρους και Μπάριος.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Βενεζουέλα αντιμετωπίζει το Εκουαδόρ. Και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν «ζωντανές» στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι δυο ομάδες θα γνωρίζουν και το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στη Βραζιλία με την Παραγουάη και δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο ματς να πάρει χαρακτήρα τελικού. Η Βενεζουέλα αναμένεται να παραταχθεί με τους Βέγκα, Ροσάλες, Βισκαρόντο, Περόσο, Σίσερο, Λουκένα, Γκονσάλες, Ρινκόν, Αράνγκο, Μίκου και Ροντόν. Από την άλλη πλευρά, το Εκουαδόρ θα παραταχθεί με τους Ελισάγα, Ρεάσκο, Εράσο, Αγιοβί, Καστίγιο, Νόμποα, Μέντες, Αρόγιο, Μπενίτες και Καϊσέδο.

Tα αποτελέσματα:

03/07
Βραζιλία-Βενεζουέλα 0-0 (Σιουδάδ δε Λα Πλάτα)
Παραγουάη-Εκουαδόρ 0-0 (Σεμεντέριο δε Λος Ελέφαντες-Σάντα Φε)

Το πρόγραμμα:

09/07
22:00 Βραζιλία-Παραγουάη   (Μάριο Αλμπέρτο Κέμπες – Κόρδοβα)
10/07
00:30 Βενεζουέλα-Εκουαδόρ  (Παδρε Ερνέστο Μαρτεαρένα – Σάλτα)

14/07
01:15 Παραγουάη-Βενεζουέλα  (Παδρε Ερνέστο Μαρτεαρένα – Σάλτα)
03:45 Βραζιλία-Εκουαδόρ   (Μάριο Αλμπέρτο Κέμπες – Κόρδοβα)

Η βαθμολογία:
Παραγουάη 1
Βραζιλία 1
Εκουαδόρ 1
Βενεζουέλα 1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.