Αρμέρο: «Δεν υπάρχουν πλέον φαβορί»

Ο αμυντικός της Κολομβίας, Πάμπλο Αρμέρο, σχολίασε την πρώτη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα

Ο αμυντικός της Κολομβίας, Πάμπλο Αρμέρο, σχολίασε την πρώτη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα, τόνισε πως στη διοργάνωση αυτή δεν υπάρχουν πλέον φαβορί ενώ αναφέρθηκε και στη νίκη της χώρας του απέναντι στην Κόστα Ρίκα.
 
«Νομίζω πως κάθε χρόνο η ισορροπία ανάμεσα στις ομάδες όλο και μεγαλώνει. Δεν υπάρχουν πλέον φαβορί και η κάθε χώρα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι το αξιόλογο. Αυτό το καταφέρνεις όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό».
 
Για την νίκη της Κολομβίας επί της Κόστα Ρίκα τόνισε: « Καταφέραμε μέσα από σωστό τρόπο παιχνιδιού να σκοράρουμε ένα γκολ και μετά να ελέγξουμε τη ροή του ματς. Αυτό δεν άρεσε στον Τύπο αλλά εμάς μας ενδιαφέρει που θα έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε στον επόμενο γύρο, αν βέβαια καταφέρουμε να πάρουμε ένα ακόμα βαθμό».
 
Το επόμενο ματς της Κολομβίας είναι την Τετάρτη με την οικοδέσποινα Αργεντινή. Ο Αρμέρο είχε αγωνιστεί στον αντίστοιχο αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010. « Θυμάμαι πολύ καλά αυτό το ματς, το γήπεδο και του ς φιλάθλους. Η Αργεντινή έχει σπουδαία ιστορία, είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Θα μπούμε στο γήπεδο δυνατά όπως κάνουμε σε κάθε μας αγώνα. Θα τα δώσουμε όλα και αναμένεται να γίνει μια μεγάλη μάχη».
 
Στο ματς αυτό ο Αρμέρο θα συμπληρώσει 20 συμμετοχές από τότε που έκανε το ντεμπούτο του το 2008. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.