Γλίτωσε την ήττα η Αργεντινή

Η Κολομβία κράτησε το μηδέν στην άμυνα της (0-0) στον αγώνα με την Αργεντινή που απογοήτευσε και στον δεύτερο αγώνα της στο Κόπα Αμέρικα.

Ούτε στο δεύτερο παιχνίδι της η οικοδέσποινα Αργεντινή κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο Κόπα Αμέρικα, καθώς η Κολομβία κράτησε το μηδέν στην άμυνα της, ενώ αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική της προσπάθεια, θα μπορούσε να είχε κατακτήσει και το τρίποντο.

Το σύνολο του Μπατίστα χωρίς αρχή και τέλος στο παιχνίδι του και με τον Μέσι να τα βρίσκει σκούρα απέναντι στον μετεγγραφικό στόχο του Ολυμπιακό, τον Σάντσες, “κέρασε” μόνο απογοήτευση τους Αργεντινούς, οι οποίοι περίμεναν να δουν το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα να φτάνει στο πρώτης της νίκη.

Πλέον τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για την Αργεντινή, καθώς θέλει μόνο νίκη στο τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στην Κόστα Ρίκα, αλλιώς θα γνωρίζει έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό.

Αντίθετα η Κολομβία με τους τέσσερις βαθμούς που έχει κατακτήσει μέχρι τώρα αισθάνεται πιο σίγουρη. Ο Σάντσες, ο οποίος έκανε πολύ καλό παιχνίδι, και η παρέα του “έχασε” κλασικές ευκαιρίες για να “πάρε” τη νίκη στο ματς. Ο Ράμος στο 20 μπροστά από την εστία μπόρεσε και έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Μορένο θέλησε να. ξεπεράσει τον συμπαίκτη του και σε κενή εστία κατάφερε να αστοχήσει. Στο 65′ ο Φαλκάο βρέθηκε απέναντι από τον Ρομέρο, με τον τελευταίο να βγαίνει νικητής και με εντυπωσιακό τρόπο να σώνει την ομάδα του από το γκολ.

Οι παίκτες του Μπατίστα πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση με αποτέλεσμα να εισπράξει τις αποδοκιμασίες του κόσμου μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.