Ακόμα μία ισοπαλία στο Κόπα Αμέρικα (vid)

Οι εκπλήξεις και οι ισοπαλίες συνεχίζονται στο Κόπα Αμέρικα, καθώς η Ουρουγουάη δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Περού (1-1).

Μία ακόμα έκπληξη με θύμα την Ουρουγουάη αυτή τη φορά σημειώθηκε στο Κόπα Αμέρικα. Η «σελέστε» δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικότατου, Περού και έμεινε στο 1-1 στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον Γ’ όμιλο της διοργάνωσης.

Με εξαιρετική οργάνωση η ομάδα του Σέρχιο Μαρκαριάν εγκλώβισε τα ατού της Ουρουγουάης και στο 24′ από την εξαιρετική κάθετη του Κρουσάδο, ο Πάολο Γκερέρο ξεπέρασε τον Μουσλέρα για να γράψει το 0-1. Η ομάδα του Βάσιγκτον Ταμπάρες ανέλαβε τα ηνία του αγώνα στη συνέχεια και στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου μέρους, από τη συνεργασία του Κάσερες με τον Λοδέιρο, ο Λουίς Σουάρες στο ντεμπούτο του στο Κόπα Αμέρικα σκόραρε και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, η Ουρουγουάη αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και αν εξαιρέσουμε την φάση του 69′ όταν από ευνοϊκότατη θέση ο Ντιέγο Φορλάν έχασε σημαντική ευκαιρία για το 2-1 δεν έδειξε κάτι το αξιόλογο. Αντίθετα, το Περού από το 70′ και μετά έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ. Αποκορύφωμα η φάση του 90′, όταν ο Γκερέρο με κεφαλιά «ψαράκι» έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Μουσλέρα.

Έτσι, έμεινε το 1-1 ως τελικό αποτέλεσμα που σήμανε παράλληλα την δεύτερη ισοπαλία των δύο ομάδων σε 19 αναμετρήσεις στο Κόπα Αμέρικα. Τελευταία ισοπαλία στα ημιτελικά της διοργάνωσης του 1983.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.