Μπατίστα: «Ικανοποιημένος από την προσπάθεια»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Σέρχιο Μπατίστα.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Σέρχιο Μπατίστα. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής υπογράμμισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία 1-1 απέναντι στη Βολιβία, στην πρεμιέρα της Αργεντινής στο Κόπα Αμέρικα, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει της συνέχειας.

Αρχικά, ο Μπατίστα τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα και τους παίκτες γιατί τα έδωσαν όλα. Φυσικά δεν είμαι από το αποτέλεσμα, γιατί είχαμε στόχο τη νίκη. Δεν πιάσαμε τις προσδοκίες που είχαμε για το παιχνίδι. Αρχίσαμε καλά αλλά στη συνέχεια χάσαμε αρκετές μπάλες. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Η Βολιβία είχε αρκετούς παίκτες στη μεσαία γραμμή».

Στην συνέχεια, ο Αργεντινός τεχνικός συμπλήρωσε: «Υπάρχουν βέβαια στοιχεία στο παιχνίδι μας που μπορούμε να βελτιώσουμε. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να προχωρήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλαμε να νικήσουμε, αλλά η αρχή σε μια διοργάνωση δεν είναι ποτέ εύκολη. Μέχρι την αναμέτρηση με την Κολομβία θα έχουμε χρόνο να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης