Έτοιμοι για… τανγκό;

Είστε έτοιμοι για... τάνγκο; Η ώρα για την σέντρα του Κόπα Αμέρικα 2011 στην Αργεντινή έφτασε. Οι λάτρεις του Λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου απόψε θα το ρίξουν στο ξενύχτι. Αργεντινή εναντίον Βολιβίας στις 3:45 στο ανακαινισμένο «Ούνικο» της Λα Πλάτα, ζωντανά στον υπολογιστή σας από την ιστοσελίδα μας, μέσω της υπηρεσίας live streaming (ελεύθερο σε όλο τον κόσμο!)

Είστε έτοιμοι για… τάνγκο; Η ώρα για την σέντρα του Κόπα Αμέρικα 2011 στην Αργεντινή έφτασε. Οι λάτρεις του Λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου απόψε θα το ρίξουν στο ξενύχτι. Αργεντινή εναντίον Βολιβίας στις 3:45 στο ανακαινισμένο «Ούνικο» της Λα Πλάτα, ζωντανά στον υπολογιστή σας από την ιστοσελίδα μας, μέσω της υπηρεσίας live streaming (ελεύθερο σε όλο τον κόσμο!) και επίσης ζωντανά στο Novasports 1 και στο Novasports HD.

Το μεγάλο φαβορί του πρώτου ομίλου και φυσικά της διοργάνωσης, η Αργεντινή, παρατάσσεται με όλα της τ’ αστέρια με στόχο νικηφόρο ξεκίνημα μπροστά στους οπαδούς της πατρίδας τους.

Βέβαια, η Βολιβία μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν ξυπνάει στους Αργεντινούς, αφού το τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Λα Πας, την 1η Απριλίου του 2009 είχε βρει νικήτρια την «Λα Βέρδε» με το εντυπωσιακό 6-1. Μάλιστα, αυτός ο αγώνας ήταν μόλις ο δεύτερος στην τεχνική ηγεσία της Αργεντινής για τον Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα.

Τελευταία ήττα της Αργεντινής από την Βολιβία στις 18 Ιουλίου του 1979 με σκορ 2-1, σ’ έναν αγώνα που διεξήχθη στη «Λα Πας», ενώ το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων στο Κόπα Αμέρικα ήταν στις 16 Οκτωβρίου του 1926 με την «αλμπισελέστε» να παίρνει τη νίκη με 5-0.

Σε συνολικά 13 αναμετρήσεις στο Κόπα Αμέρικα, η Αργεντινή είναι απόλυτη κυρίαρχος, καθώς μετράει 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες με τέρματα 42 υπέρ και 8 κατά.

Πιθανές ενδεκάδες:
Αργεντινή (Σέρχιο Μπατίστα):
23. Ρομέρο – 8. Ζανέτι, 6. Γκ. Μιλίτο, 4. Μπουρδίσο, 17. Ρόχο – 5. Καμπιάσο, 14. Μαστσεράνο, 19. Μπανέγα – 21. Λαβέτσι, 10. Μέσι, 11. Τέβες.
Βολιβία (Γκουστάβο Κιντέρος): 1. Αρίας – 4. Άλβαρες, 16. Ραλδές, 5. Ριβέρο, 3. Γκουτιέρες – 10. Βάσα, 6. Φλόρες, 15. Ρόμπλες, 21. Κάμπος – 7. Ρόχας, 9. Μορένο.

Διαιτητής: Ρομπέρτο Σιλβέρα – Ουρουγουάη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.