Mε σομπρέρο στον πάγκο ο προπονητής της Ρόδεραμ! (pics)

Άρωμα...Μεξικού θα έχει το Σάββατο ο πάγκος της Ρόδεραμ, στο παιχνίδι με τη Λιντς για την τελευταία αγωνιστική της αγγλικής Τσάμπιονσιπ.

Άρωμα…Μεξικού θα έχει το Σάββατο ο πάγκος της Ρόδεραμ, στο παιχνίδι με τη Λιντς για την τελευταία αγωνιστική της αγγλικής Τσάμπιονσιπ.

Κι αυτό γιατί ο τεχνικός των Millers Στιβ Έβανς ετοιμάζεται να εκπληρώσει μία υπόσχεση που είχε δώσει παλαιότερα να εμφανιστεί με…σομπρέρο στον πάγκο στο φινάλε της σεζόν, αν η ομάδα του έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Η Ρόδεραμ πράγματι τα κατάφερε μετά τη νίκη επί της Ρέντινγκ μεσοβδόμαδα και ο Έβανς έκανε…πρόβα για την εμφάνιση του Σαββάτου, μιλώντας σε εκπομπή του Sky Sports και τονίζοντας ότι θα κρατήσει την υπόσχεσή του. Μάλιστα, για να τον στηρίξει, φόρεσε σομπρέρο και ο παρουσιαστής της εκπομπής Ρομπ Ουότον, ενώ το κανάλι διεξάγει καμπάνια…υπενθύμισης στο Twitter προς τον Έβανς με το hashtag #SombreroForSteve!

«Κάποια στιγμή το Σάββατο, θα με δείτε με σομπρέρο, παντόφλες, σορτσάκι και γυαλιά ηλίου. Θα έχω δίπλα μου το σομπρέρο και πιστέψτε με, θα είμαι φοβερό θέαμα με το σορτσάκι μου», είπε ο Έβανς, που έσπευσε να διευκρινίσει πως η μεξικάνικη αμφίεση δεν έχει σκοπό να χλευάσει τις προσπάθειες των Μπλάκπουλ, Μίλγουολ και Γουίγκαν που υποβιβάστηκαν:

«Δεν είναι έλλειψη σεβασμού. Ξέρω τι περνάνε οι τρεις ομάδες και οι προπονητές τους. Όμως είχα υποσχεθεί στους φίλους της ομάδας μου πως θα φορούσα στον πάγκο καλοκαιρινή ενδυμασία αν σωνόμασταν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.