Δεν τους έκανε η ισοπαλία (video)

Μπρέντφορντ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έμειναν στο 1-1 και πλήγωσαν ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τους για συμμετοχή στα play-offs της ανόδου.

Με τρεις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η Μπρέντφορντ είχε μείνει οκτώ βαθμούς μακριά από την έκτη θέση και τη συμμετοχή στα play-offs, περιμένοντας τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, για την 39η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ..

Οι “λεπίδες” από την πλευρά τους επιθούσαν στο τέταρτο φετινό τους ταξίδι στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη και να μπουν με παιχνίδι παραπάνω από τη “Μπόρο” στην πρώτη εξάδα, όμως ούτε αυτή τη φορά το κατάφεραν. 

Κι ας ήταν η ομάδα που έχασε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όλες με το Μπίλι Σαρπ κι ας άνοιξε το σκορ με τον Κρις Μπάσαμ στο 55ο, κι ας έχασε ακόμη τρεις – επίσης σπουδαίες – μετά την ισοφάριση που δέχθηκε στο 68ο λεπτό από τον Μίφαμ.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν από τη στιγμή της ισοφάρισης με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω των αποβολών με απευθείας κόκκινη κάρτα των Μπλάκμαν, Γουντς για έντονη αψιμαχία.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.