Μπρέντφορντ-Μπόρνμουθ 2-1: Στη δεύτερη θέση οι “μέλισσες” (hls)

Με ανατροπή οι Λονδρέζοι επιβλήθηκαν των "κερασιών" και διεύρυναν το αήττητο σερί τους στην Championship σε 15 αναμετρήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση του δυτικού Λονδίνου, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Σολάνκε στο 35ο δευτερόλεπτο, καταφέρνοντας να βρουν δίχτυα με τον πρώτο σκόρερ τους στο 25′ (έχει 9 γκολ ο Σολάνκε στην Championship) σε ένα σημείο όπου η Μπρέντφορντ είχε βρει επιθετικό ρυθμό.

Τελικώς οι “μέλισσες” ισοφάρισαν στο 37′ μετά το κόρνερ του Γένσεν και την κεφαλιά του Ντάλσγκααρντ. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε η Μπόρνμουθ ύστερα από 509 λεπτά!

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μέτριο, με το γκολ του Φοσού στο 79′ ύστερα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Εμπεμό να καθορίζει τη μοίρα του αγώνα, με τους Λονδρέζους να πηγαίνουν στους 41 βαθμούς.

Μπρέντφορντ: Ράγια, Ντάλσγκααρντ, Γιάνσον, Πίνοκ, Χένρι, Ντα Σίλβα (81′ Μαρκόντες), Γιάνελτ, Γένσεν, Εμπεμό (88′ Γκοντός), Κανός (65′ Φοσού), Τόνι

Προπονητής: Τόμας Φρανκ

Μπόρνμουθ: Μπέγκοβιτς, Σμιθ, Στ. Κουκ, Σίμπσον, Κέλι, Λέρμα (89′ Γκόσλινγκ), Λ. Κουκ (69′ Κινγκ), Μπίλινγκ, Μπρουκς (83′ Σάριτζ), Στάνισλας, Σολάνκε

Προπονητής: Τζέισον Τίνταλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.