Γουότφορντ: Ξέσπασμα Ιβιτς μετά το 1-1 με την ΚΠΡ

Ο Βλάνταν Ιβιτς έκανε δηλώσεις σε υψηλούς τόνους-"Δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλω να παίζει η ομάδα", είπε μεταξύ άλλων

Ο προπονητής της Γουότφορντ, Βλάνταν Ιβιτς άσκησε έντονη κριτική στην ομάδα του μετά το 1-1 με την ΚΠΡ σε ένα παιχνίδι που η Γουότφορντ προηγήθηκε νωρίς για να δεχτεί την ισοφάριση στο β’ μέρος. 

Ο Ιβιτς μεταξύ άλλων, είπε:

“Είμαι απογοητευμένος, ναι, και θα έλεγα το ίδιο αν είχαμε νικήσει στο παιχνίδι. Δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλω να παίζει η ομάδα. Χωρίς ενέργεια, χωρίς πάθος από την αρχή.

Ημασταν τυχεροί που σκοράραμε στα πρώτα λεπτά, μετά δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες στις κόντρα αντεπιθέσεις αλλά και πάλι δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλω να παίζουμε.

Πρέπει να σκεφτούμε πολύ, σχετικά με αυτό το παιχνίδι, να δούμε ποια ήταν τα προβλήματα. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω για το ποια ήταν τα προβλήματα αλλά η αλήθεια είναι ότι είχαμε πρόβλημα”. 

Ακόμη, μεταξύ άλλων, είπε: “Είχαμε πρόβλημα ενέργειας με κάποιους παίκτες. Δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι το πρόβλημα αλλά θα πρέπει να το βρούμε και να σκεφτούμε για το επόμενο παιχνίδι. 

Σκοράραμε μετά από δύο λεπτά και δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ.

Οταν πετυχαίνεις το πρώτο γκολ και μετά δημιουργείς τέσσερις ή πέντε ευκαιρίες, θα πρέπει να πετυχαίνεις δεύτερο και τρίτο γκολ και να τελειώνεις το παιχνίδι. Αλλά το ποδόσφαιρο παίζεται μέχρι το 95’, το 96’ και στο τέλος είδαμε ότι θα μπορούσαμε να χάσουμε και το παιχνίδι”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.