Leeds: Έκαναν ζημιές αλλά τις πληρώνουν! (pics)

Οι φίλοι της Λιντς, πανηγύρισαν με την καρδιά τους την άνοδο στη Premier League και έδειξαν ότι είναι πραγματικά ξεχωριστοί! 

Η Λιντς γιόρτασε την άνοδο στην Premier League για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια και όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό, οι φίλοι της ομάδας το πανηγύρισαν με την καρδιά τους! 

Ο άνθρωπος που έβαλε την υπογραφή του στην δημιουργία μιας ομάδας που πάλεψε από την αρχή μέχρι το τέλος και εξασφάλισε την άνοδό της στην premier league, ο Μαρσέλο Μπιέλσα, έγινε ήδη…δρόμος

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Leeds, αποφάσισαν να δώσουν τ΄όνομα του Μαρσέλο Μπιέλσα σε ένα δρόμο, αυτόν που ενώνει το εμπορικό κέντρο Trinity στο leeds, με τον commercial street. Η πινακίδα, θα τοποθετηθεί την επόμενη εβδομάδα!

 
Βέβαια την ώρα που οι φίλοι της Leeds πανηγύριζαν, ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο, βρέθηκε με σπασμένο παρ μπριζ, κάτι που δεν άρεσε σε αρκετούς φίλους της ομάδας. Μάλιστα ο ένας από αυτούς, ο Γκάρεθ Κούνταλ, ξεκίνησε καμπάνια για να συγκεντρωθούν 20.000 λίρες προκειμένου επιδιορθωθούν όλες οι ζημιές που έγιναν. 

Βέβαια επειδή οι δρόμοι στο Έλαντ Ρόουντ, γέμισαν σκουπίδια την ώρα των πανηγυρισμών, οι ίδιοι οι φίλοι της Leeds, αποφάσισαν να βάλουν γάντια, να πάρουν σακούλες σκουπιδιών και να καθαρίσουν τους δρόμους! 
Πραγματικά, εξαιρετικές κινήσεις από τους φίλους των «παγωνιών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.