Ντέρμπι–Μπρέντφορντ 1-3: 7η σερί νίκη των «μελισσών» (vid)

Η Μπρέντφορντ συνεχίζει να πιέζει για την άμεση άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, περνώντας νικηφόρα και από την έδρα της Ντέρμπι Κάουντι.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις έξι διαδοχικές νίκες μετά τη διακοπή η Μπρέντφορντ πήρε προβάδισμα κόντρα στη Ντέρμπι Κάουντι μόλις στο τρίτο λεπτό με το εικοστό τέταρτο τέρμα του Όλι Γουότκινς στο φετινό πρωτάθλημα. 

Τα «κριάρια» κατάφεραν να ξεπεράσουν τον αιφνιδιασμό και όσο περνούσε η ώρα γίνονταν περισσότερα αποτελεσματικά, με τον Γουέιν Ρούνι σε ρόλο οργανωτή. Ο 36χρονος μέσος έδωσε την ασίστ στο εικοστό ένατο λεπτό στον Τζέισον Νάιτ για την ισοφάριση που αποτέλεσε και το σκορ ημιχρόνου. 

Από την έναρξη όμως του δεύτερου οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν ικανοί να ακολουθήσουν το ρυθμό που επέβαλε η ομάδα του Τόμας Φρανκ. Ανέκτησε το προβάδισμα στο 48ο λεπτό με τον Σαΐντ Μπενραμά να σημειώνει το 2-1 σε λανθασμένη απόκρουση του Μπεν Χάμερ. 

Στο 64ο λεπτό όμως ο Αλγερινός υπενθύμισε το ταλέντο του σημειώνοντας φανταστικό γκολ για να ρίξει νοκ άουτ την ομάδα του Φιλίπ Κοκού και να συνεχίσει να ασκεί πίεση στη Λιντς και τη Γουέστ Μπρομ που κρατούν τις θέσεις του άμεσου προβιβασμού
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.