Πρώτη η Γουέστ Μπρομ, παρά την ισοπαλία (video)

Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς μολονότι πήρε δύο φορές το προβάδισμα στην έδρα της Τσάρλτον, έμεινε στο 2-2, ωστόσο είναι στην κορυφή της Championship μετά την ήττα της Λιντς.

Οι δύο ομάδες είχαν κοντραριστεί στο ίδιο γήπεδο πριν από 6 ημέρες για τη φάση των “64” του Κυπέλλου Αγγλίας, με τη Γουέστ Μπρομ να παίρνει την πρόκριση χάρη σε γκολ του Ζοχορέ, ο οποιός βρήκε και πάλι δίχτυα στο 22′ αφού πρώτα έκλεψε την μπάλα από τον Λόκγερ και τελείωσε μόνος του τη φάση, παρά την κόντρα από τον Οσιλάτζα. 

Οι “Μπάγκις” δεν κράτησαν για πολύ το προβάδισμα, καθώς 6 λεπτά αργότερα ο Γκάλαγκερ σέντραρε, ο Σαρ πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ντέιβισον τη δεύτερη για το 1-1 των Λονδρέζων.

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, το σύνολο του Μπίλιτς ανέκτησε το προβάδισμα μετά τη σέντρα του Φίλιπς, ο Ρόμπσον-Κανού έκανε την πρώτη επαφή, ο Σαρ άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 

Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι “Μπάγκις” είχαν προηγηθεί δύο φορές, αλλά οι “Άντικς” ισοφάρισαν σε 2-2, κάτι που συνέβη και σε αυτό το παιχνίδι, ο Λόκγερ στο 76′ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με την Γουέστ Μπρομ πάντως να πατάει κορυφή, αφού την ίδια ώρα η Λιντς έχανε εντός έδρας από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Championship, 27η αγωνιστική
Τσάρλτον-Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον 2-2
“Βάλεϊ”, Λονδίνο

Διαιτητής: Τζάρεντ Γκίλετ
Κίτρινες κάρτες: Λόκγερ 43′, Γκριν 90′ – Ατζάγι 11′, Ρόμπσον-Κανού 43′, Σόιερς 45′, Φίλιπς 85′, Ματέους Περέιρα 90′, Ντιανγκανά 90′
Κόκκινες κάρτες: –

Τσάρλτον (5-3-2): Φίλιπς, Μάθιους, Λόκγερ, Οσιλάτζα (62′ Γουίλιαμς), Σαρ, Ντάουτι, Ντέμπσεϊ (62′ Φόρστερ-Κάσκεϊ), Πράτλι (αρχ.), Γκάλαγκερ, Γκριν, Ντέιβισον (74′ Χέμεντ)

Προπονητής: Λι Μπόιερ

Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον (4-2-3-1): Τζόνστον, Φέρλνονγκ, Ατζάγι, Μπάρτλεϊ, Τάουζεντ, Λίβερμορ (αρχ.), Σόιερς, Φίλιπς (86′ Έντουαρντς), Ματέους Περέιρα, Ρόμπσον-Κανού (73′ Όστιν), Ζοχορέ (70′ Ντιανγκανά)

Προπονητής: Σλάβεν Μπίλιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.