Μπάρνσλεϊ-Σουόνσι 0-1: Προβάδισμα για τους Ουαλούς (hls)

Η Σουόνσι κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τον αγγλικό Βορρά, επικρατώντας της Μπάρνσλεϊ με γκολ του Αγιού και πλέον έχει τον πρώτο λόγο εν όψει του δεύτερου ημιτελικού το προσεχές Σάββατο.

Ενώπιον 4.500 φιλάθλων της που βρέθηκαν στο “Όκγουελ”, η Μπάρνσλεϊ μπήκε με ενθουσιασμό στον πρώτο ημιτελικό των play offs ανόδου στην Premier League,  αλλά δεν απείλησε τη Σουόνσι, η οποίο προϊόντος του χρόνου έδειχνε πως υπερτερεί σε ποιότητα.

Σε ένα μετριότατο πρώτο ημίχρονο που θα ξεχαστεί αρκετά γρήγορα, τη διαφορά την έκανε ένα σπουδαίο πλασέ του Αντρέ Αγιού, με τον Γκανέζο στο 39′ να πετυχαίνει το 17ο γκολ του στην Championship και να στέλνει τους Ουαλούς στα αποδυτήρια με προβάδισμα. 

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι βρήκαν απέναντί τους τον Γούντμαν, ο οποίος ήταν σε σπουδαία βραδιά, δεν άφησε τον Μπρίτεν να ισοφαρίσει στο 48′, ενώ στο 90+2′ στάθηκε τυχερός αφού μετά το τακουνάκι του Μόρις, η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.

Μπάρνσλεϊ (3-4-3): Κόλινς, Σίμπικ, Χέλικ, Άντερσεν, Μπρίτεν, Πάλμερ (78′ Γουίλιαμς), Μόουατ (αρχ.), Στάιλς, Φρίζερ (46′ Μόρις), Γούντροου, Ντίκεϊ (88′ Αντεμπογέτζο)

Προπονητής: Βαλεριέν Ισμαέλ

Σουόνσι (4-3-3): Γούντμαν, Νότον, Καμπάνγκο, Γκουεί, Μπίντγουελ, Φούλτον, Γκράιμς (αρχ.), Χούριχαν, Αγιού, Κάλεν (69′ Ράουτλετζ), Λόου

Προπονητής: Στιβ Κούπερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.