Σέφιλντ Γουεν.-Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0: Δεν της αρκεί η ισοπαλία (hls)

Η Σέφιλντ δεν κατάφερε να νικήσει τη Φόρεστ και τώρα εξαρτάται από τα αποτελέσματα των Ντέρμπι Κάουντι και Ρόδεραμ, προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό στη League 1.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήγε στο Χίλσμπορο έχοντας εδώ και καιρό διασφαλίσει την παραμονή της, δεν είχε ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, οι οποίοι πέραν κάποιων ημιτελών προσπαθειών του Χάρις από την αριστερή πλευρά, δεν είχαν κάτι το αξιοσημείωτο στο πρώτο ημίχρονο.

Μάλιστα στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, το σύνολο του Κρις Χιούτον πήρε πέναλτι, μετά το λάθος του Ριτς και την ανατροπή του Νοκέρ από τον Γουέστγουντ, όμως ο Ιρλανδός τερματοφύλακας νίκησε τον Γκράμπαν, διατηρώντας το 0-0. 

Στο 50′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλη μεγάλη ευκαιρία με τον Γκράμπαν, ύστερα από το λάθος του Μπέρνερ, η είσοδος του Ρόουντς έδωσε επιθετική πνοή στις “κουκουβάγιες” που είχαν ευκαιρίες στο 67′ και στο 71′, όμως δεν βρήκαν δίχτυα με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον η Σέφιλντ έχει 40 βαθμούς και θέλει ήττες των Ρόδεραμ και Ντέρμπι στην 45η αγωνιστική, προκειμένου να διεκδικήσει την παραμονή της το επόμενο Σάββατο (8/5) στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντέρμπι. 

Σέφιλντ Γουέντσντεϊ (3-4-3): Γουέστγουντ, Πάλμερ, Χάτσινσον, Μπέρνερ, Πάτερσον, Πελουπέσι, Μπάναν (αρχ.), Ριτς, Χάρις, Γκριν (56′ Ρόουντς), Γουίντας

Προπονητής: Τζέιμι Σμιθ

Νότιγχαμ Φόρεστ (4-3-3): Σαμπά, Κρίστι, Γουόραλ, Μακένα, Ριμπέιρο, Γέιτς, Γκάρνερ, Καφού (66′ Μάιτεν), Νοκέρ, Κροβίνοβιτς, Γκράμπαν (αρχ.) (74′ Τέιλορ)

Προπονητής: Κρις Χιούτον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.