Ουνιόν Βερολίνου: Πρόστιμο εξαιτίας…κορωνοϊου (vid)

Οι ποδοσφαιριστές της Ουνιόν Βερολίνου, ξέχασαν το πρωτόκολλο υγιεινής και πανηγύρισαν μαζί με τους οπαδούς τους!  

Η Ουνιόν Βερολίνου επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 απέναντι στην Πάντερμπορν και κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Bundesliga. Οι παίκτες της ομάδας πανηγύρισαν το γεγονός πως κατάφεραν να παραμείνουν στα μεγάλα σαλόνια, όμως κάποια στιγμή, μέσα στη χαρά τους, ξέχασαν πως ο κορωνοϊός, ακόμη τουλάχιστον δεν έχει φύγει από τη ζωή μας!  

Οι ποδοσφαιριστές συνέχισαν να πανηγυρίζουν και στο πάρκινγκ του γηπέδου μαζί με τους οπαδούς της ομάδας. Αρχικά κράτησαν τις απαραίτητες αποστάσεις οι παίκτες και οι φίλαθλοι, όμως κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να αντισταθούν και έγιναν ένα με τον κόσμο! 

Ο Κρίστοφερ Τρίμελ και ο Ζεράλδο Μπέκερ, αγκαλιάστηκαν με τον κόσμο για να πανηγυρίσουν, ξεχνώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.  

Αυτό είναι ως αποτέλεσμα η Γερμανική Λίγκα να τους επιβάλλει πρόστιμο για παραβίαση του πρωτοκόλλου υγιεινής, τόσο στους παίκτες όσο και στον σύλλογο.  

Οι δύο ποδοσφαιριστές πέρασαν δύο φορές από τεστ ανίσχευσης κορωνοϊού για να διαπιστωθεί πως δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας