Βέρντερ-Άιντραχτ: Νίκη με 3-0 και 11η θέση για την Άιντραχτ (video)

Με τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Φρανκφούρτης ανέπνευσε βαθμολογικά, αφήνοντας στη ζώνη του υποβιβασμού τη Βέρντερ. Πρωταγωνιστής ο Ιλσάνκερ με δύο γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά.

Μεγάλωσε στους οκτώ βαθμούς την απόσταση που τη χωρίζει από τη ζώνη του υποβιβασμού η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που επικράτησε εκτός έδρας της Βέρντερ Βρέμης με 3-0. 
Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής, καθώς είχε μετακινηθεί λόγω καιρικών συνθηκών ματς το Europa League της Άιντραχτ με τη Σάλτσμπουργκ, οδηγώντας στη μη διεξαγωγή της συγκεκριμένης συνάντησης. 
Η Βέρντερ που είχε το Στέφανο Καπίνο ως αναπληρωματικό τερματοφύλακα έτρεχε αήττητο σερί τριών αγώνων μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Σάλκε την τελευταία αγωνιστική. Ωστόσο ήταν η  Άιντραχτ εκείνη που έφτασε στη δεύτερη διαδοχική νίκη της μετά από εκείνη κόντρα στη Βόλφσμπουργκ στο 100ο ματς στη Μπουντεσλίγκα ανάμεσα στις δύο ομάδες. 

Η Βέρντερ άρχισε καλύτερα το πρώτο ημίχρονο, επιχειρώντας να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού ήταν η δύναμη, που είχε σαν αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να περνούν το μεγαλύτερο διάστημα στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Το σουτ του Κλάασεν για λογαριασμό της Βέρντερ στο 15ο λεπτό και η αντεπίθεση της Άιντραχτ λίγο αργότερα στην οποία ο Καμαντά δεν πρόλαβε τη σέντρα του Σίλβα, ήταν οι σημαντικότερες στιγμές μέχρι την ανάπαυλα. 

Το πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημίχρονου δεν άλλαξε ιδιαίτερα την εικόνα της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σε αδράνεια της άμυνας της Βέρντερ να σκοράρουν με τον Κοχρ αλλά μέσω VAR το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και δύο λεπτά αργότερα, στο 61ο, ο Αντρέ Σίλβα με κεφαλιά μετά τη σέντρα ακριβείας του Κόστιτς άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Φρανκφούρτης. 

Οι γηπεδούχοι αναζήτησαν αντίδραση όμως η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη. Η Άιντραχτ έφτασε κοντά στο 2-0 με το Γκατσίνοβιτς και το πέτυχε στο 81ο λεπτό με τον Ιλσάνκερ ο οποίος είχε περάσει στο ματς 19 δευτερόλεπτά νωρίτερα! 

Δε σταμάτησε πάντως εκεί, καθώς στο 90ο λεπτό σημείωσε και δεύτερο προσωπικό γκολ για το τελικό 3-0. 

Με αυτό το αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε δεύτερο διαδοχικό “τρίποντο” και ανέβηκαν στην 11η θέση της κατάταξης.
Η Βέρντερ είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, τρεις βαθμούς μακριά από τα μπαράζ παραμονής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.