FIFA: Είμαστε μαζί σας!

Η FIFA βρίσκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών που όρθωσαν ανάστημα και τοποθετήθηκαν με μηνύματα κατά του ρατσισμού στα πρόσφατα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα.

Η FIFA βρίσκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών που όρθωσαν ανάστημα και τοποθετήθηκαν με μηνύματα κατά του ρατσισμού στα πρόσφατα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν οι φήμες πως οι παίκτες που έδειξαν την στήριξή τους στο πρόσωπο του αδικοχαμένου Τζορτζ Φλόιντ θα τιμωρηθούν και η παγκόσμια ομοσπονδία πήρε θέση και στάθηκε στο πλευρό τους. Σάντσο, Χακίμι, Τουράμ και ΜαΚένι αφιέρωσαν τα γκολ που πέτυχαν ψηλά…

”Η FIFA προωθεί ενέργειες κατά των διακρίσεων και του ρατσισμού, είναι υπέρμαχος της προσπάθειας εξάλειψης του φαινομένου και αντιλαμβάνεται απόλυτα όσα έχουν συμβεί και την επίδραση αυτών στους ποδοσφαιριστές, μετά και την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Η ισχύ των κανονισμών και η επιβολή των προβλεπομένων έγκειται στην δικαιοδοσία κάθε Ομοσπονδίας, ωστόσο, θα ήταν σωστό να πρυτανεύσει η λογική και να ληφθούν υπόψιν με τον σωστό τρόπο τα τεκταινόμενα”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.