Μπάγερν-Άϊντραχτ 5-2 σε… χορταστικό ματς (video)

Η Μπάγερν νίκησε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης σε ένα ματς που το έκανε να φαίνεται δύσκολο. Πήρε το τρίποντο και πήγε ξανά στο +4 από την Ντόρτμουντ την οποία αντιμετωπίζει στην μάχη για τον τίτλο, εκτός έδρας, την Τρίτη.

Για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2015 δεν υπήρχε ο Νίκο Κόβατς σε έναν από τους δύο πάγκους σε ματς της Μπάγερν Μονάχου από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. 

Η πίεση των Βαυαρών έφερε αποτέλεσμα στο πρώτο εικοσάλεπτο. Το γκολ πέτυχε ο Γκορέτσκα (17′) από την 17η φετινή ασίστ του Μίλερ ο οποίος λίγο αργότερα (41’) πέτυχε το 2-0. 

Στα 45’’ του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεβαντόβσκι σκόραρε και εκεί η Μπάγερν χαλάρωσε. Με δύο στατικές φάσεις και ισάριθμα γκολ του Χίντερεγκερ (52’ & 55’) η Άιντραχτ “μπήκε” στο ματς αλλά όσο γρήγορα “μπήκε” τόσο γρήγορα “βγήκε”.

Από δύο δικά της λάθη χάρισε δύο γκολ στην Μπάγερν. Ο Φερνάντες έκανε κακό γύρισμα και ο Ντέιβις (61’) πέτυχε το 4-2 ενώ με αυτογκόλ του Χίντερεγκερ (74’) σημειώθηκε το τελικό 5-2.

Την Τρίτη η Μπάγερν παίζει εκτός έδρας με την Ντόρτμουντ. Πηγαίνει στο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ στο +4 σε μια μάχη που ίσως κρίνει ή ίσως δώσει νέο ενδιαφέρον στην μάχη του τίτλου. 

Μπάγερν Μ. : Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ (73′ Ερνάντεζ), Άλαμπα, Κίμιχ (85′ Κουζάνς), Γκορέτσκα, Κομάν (85′ Ζίρκζεϊ), Μίλερ, Πέρισιτς (64′ Γκνάμπρι), Λεβαντόβσκι 

Άιντραχτ Φρ. : Τραπ, Τουρέ, Ιλσάνκερ, Χίντερεγκερ, Εντικά (46′ Τσάντλερ), Ρόντε (71′ Καμάντα), Φερνάντες, Ντα Κόστα (76′ Ντουρμ), Γκατσίνοβιτς (71′ Σο), Κόστιτς, Σίλβα (76′ Ντοστ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.