Άϊντραχτ Φρανκφούρτης: «Παίζουμε και κάθε μέρα για να τελειώσει η σεζόν»

Ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου Φρέντι Μπόμπιτς τόνισε ότι η ομάδα του είναι διατιθεμένη να παίζει ακόμη και κάθε μέρα προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν 2019-20.

Ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου Φρέντι Μπόμπιτς τόνισε ότι η ομάδα του είναι διατιθεμένη να παίζει ακόμη και κάθε μέρα προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν 2019-20.
Με την Μπουντεσλίγκα να έχει αναβληθεί έως τις 2 Απριλίου και τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις επ’ αόριστον, ο γερμανικός σύλλογος παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει.
Ο Μπόμπιτς αν και θεωρεί απίθανο να συνεχιστεί σύντομα η σεζόν δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα Bild:
«Θέλω να ελπίζω ότι τα πράγματα θα πάρουν μια θετική τροπή τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Η αναβολή της Μπουντεσλίγκα για την ώρα, επ’ αόριστον θα ήτα μια έξυπνη κίνηση. Ελπίζω όμως να τελειώσουμε την σεζόν και δεν έχει σημασία ακόμη κι αν παίζουμε κάθε μέρα τον Μάϊο ή τον Ιούνιο».
Η Άϊντραχτ ήταν μια από τις πολλές γερμανικές ομάδες με παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Ο Μπόμπιτς, πρώην γερμανός διεθνής ποδοσφαιριστής, εργάζεται από το σπίτι του. Μάλιστα δήλωσε έκπληκτος γιατί ακόμη και τώρα δέχεται τηλεφωνήματα από μάνατζερ που του προτείνουν παίκτες για την Άϊντραχτ.
«Μιλούσα μ’ ένα μάνατζερ στο τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομάδα και τον ρώτησα: Ρε τρελέ τι θες τέτοιες ώρες από εμένα; Τι να πεις τέτοιες ώρες για μεταγραφές. Σκέφτομαι ελάχιστα για την ώρα νέους παίκτες και το μόνο που με νοιάζει είναι η υγεία και το τέλος της πανδημίας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.