Λειψία-Μάιντζ 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν (highlights)

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Λειψίας κόντρα στη Μάιντζ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Λειψία και Μάιντζ ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στη «Ρεντ Μπούλ Αρένα» για την 27η αγωνιστική της Bundesliga.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά και διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 8′ σε χέρι του Χάντσε-Όλσεν μέσα στην περιοχή. Η φάση εξετάστηκε στο VAR, ο διαιτητής όμως θεώρησε πως δεν υπήρχε παράβαση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. Η Λειψία είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς ωστόσο τη σπουδαία φάση, μέχρι τις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Οπέντα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος οι «ταύροι» μπήκαν με σκοπό της επίτευξη ενός τέρματος, ο Ζέντνερ όμως είχε διαφορετική άποψη σε προσπάθεια του Καμπλ στο 52′. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν εκ νέου για πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Τσάβι Σίμονς χωρίς να σημειωθεί κάποια παράβαση. Στο 88′ ο Μπαρέιρο έχασε «χρυσή» ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι αφού πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα η Λειψία ζήτησε τρίτο πέναλτι στην αναμέτρηση, η ετυμηγορία του VAR όμως δεν έδειξε παράβαση για ακόμη μία φορά. Στον υπολειπόμενο χρόνο δε συνέβη κάτι το αξιοσημείωτο κι έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Η Λειψία μετά από αυτή την ισοπαλία έχει 50 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση. Την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από τη Φράιμπουργκ. Αντίθετα η Μάιντζ είναι στην 16η θέση με 20 βαθμούς και την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται την Ντάρμσταντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.