Χάιντενχαϊμ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-2: Τίποτα δεν την σταματά! (highlights)

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πέτυχε πολύτιμη νίκη στον γερμανικό Νότο και με την 18η νίκη της στο πρωτάθλημα, έχει διαφορά 8 βαθμών από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου που αγωνίζεται την Κυριακή.

Στο δρόμο για το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν σταμάστησε ούτε στην έδρα της Χάιντενχαϊμ επικρατώντας με 2-1.

Ο Τσάμπι Αλόνσο έκανε δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα του εν συγκρίσει με την αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (Σικ και Φρίπονγκ αντί των Ταπσόμπα, Τέλα) είδε την ομάδα του να έχει κατοχή 70% στο πρώτο ημίχρονο στην έδρα της Χάιντενχαϊμ, ωστόσο δεν είχε ουσία και απειλή.

Οι γηπεδούχοι, αήττητοι στο πρωτάθλημα εδώ και 8 αγωνιστικές, με άνεση κρατούσαν το 0 στην εστία τους μέχρι την τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Εκεί ο Βιρτς μοίρασ στον Αντλί, εκείνος έστειλε την μπάλα στον Φρίπονγκ στη μεγάλη περιοχή, ο διεθνής Ολλανδός σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Φέρενμπαχ και κατέληξε στα δίχτα του Μίλερ για το 0-1, με τον μπακ των φιλοξενούμενων να φτάνει τα 7 γκολ στην Bundesliga.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Φρίπονγκ (61′ και 75′), δοκάρι με τον Βιρτς, για να έρθει στο 82′ ο Αντλί να σημειώσει το 0-2, μετά από υπέροχη ασίστ του Βιρτς.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Κλάιντιστ στο 86′ αλλά η Λεβερκούζεν κράτησε το υπέρ της σκορ φτάνοντας τους 58 βαθμούς και περιμένει το αυριανό ματς της Μπάγερν Μονάχου στο Μπόχουμ.

Πλέον η ομάδα του Αλόνσο είναι αήττητη για 32 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας το σχετικό ρεκόρ για τη Γερμανία που έχει η Μπάγερν Μονάχου από το 2020.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.