Μπόχουμ – Άουγκσμπουργκ 1-1 : Απόδοση “δικαιοσύνης” για όλους! (highlights)

Ισόπαλο 1-1 ΄έληξε το ματς της Μπόχουμ με την Άουγκσμπουργκ. Ο Μπροσίνσκι με ανάποδο ψαλίδι άνοιξε το σκορ στο 33' και ο Ντεμίροβιτς εκτελώντας πέναλτι στο 91΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα

Ήταν ένα αποτέλεσμα που δύσκολα μπορείς να πεις ότι δικαιώνει αλλά σίγουρα δεν αδικεί κανέναν! Ίσως η Μπόχουμ που προηγήθηκε με ένα υπέροχο γκολ του Μπροσίνσκι, στο 33‘ και είχε μια προσπάθεια του Άντβι Άντζεϊ στο δοκάρι λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, να μένει με την απογοήτευση καθώς είχε 3 κλασσικές ευκαιρίες (75′, 76, 80’) για να “τελειώσει” το ματς και απέναντι σε μια φλύαρη ομάδα δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από ένα πέναλτι – σε χέρι του Ουκρανού αμυντικού Όρντετς – που έπρεπε να το δει μέσω VAR και να το αποφασίσει ο διαιτητής Πάτρικ Ίτριχ. Εν τέλει αυτή η εξέλιξη έμοιαζε με μια… “τιμωρία” για τους γηπεδούχους!

Η Άουγκσμπουργκ παρότι ήταν απογοητευτική στις περισσότερες επιθετικές της ενέργειες, το πάλεψε έστω κι αν έμεινε με ελάχιστες προσπάθειες και σχεδόν όλους τους επιθετικούς που χρησιμοποίησε ο Δανός Θόρουπ σε επίπεδα κάτω του μετρίου! Ο Ντεμίροβιτς σε ένα από τα χειρότερα ματς της καριέρας του (!!) εξιλεώθηκε καθώς ευστόχησε από την “‘ασπρη” βούλα, δικαιώνοντας ως ένα βαθμό το πείσμα που έδειξε η ομάδα του αναζητώντας ένα θετικό αποτέλεσμα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.