Χόφενχαϊμ-Χάιντενχαϊμ 1-1: Μια λαμπάδα στο ύψος του Μίλερ! (highlights)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά της ο οποίος έκανε ασύλληπτες επεμβάσεις, η Χάιντενχαϊμ έφυγε όρθια και από την έδρα της Χόφενχαϊμ. Προηγήθηκε με γκολάρα του Ντινκτσί, ισοφαρίστηκε με πέναλτι του Κράμαριτς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε χαμηλό τέμπο με την Χάιντενχαϊμ προσεκτική στα ανσταλτικά της καθήκοντα και επικίνδυνη όποτε έβγαινε μπροστά. Μεγάλες δυσκολίες στην ανάπτυξη για την αναξιόπιστη φέτος Χόφενχαϊμ. Το γκολ του Ντινκτσί έσπασε τη μονοτονία στο 29′ καθώς ήταν φανταστικό.

Αφού πέρασε δύο παίκτες με εντυπωσιακό τρόπο πίσω από τη μεσαία γραμμή έπαιξε το ένα-δύο με τον Μπεκ και βγήκε τετ α τετ με τον Μπάουμαν τον οποίο πλάσαρε σωστά για το 0-1. Κι ενώ όλα έδιχναν ότι το ημίχρονο θα τελείωνε στο 0-1, ήρθε μια φάση στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων που απέφερε γκολ για την Χόφενχαϊμ.

Ένα τυφλό γέμισμα στην πειροχή, καμία απομάκρυνση, ο Μπάιερ σούταρε και ο Γκίμπερ έκανε χέρι προτείνοντας τον αγκώνα του προς τη μπάλα. Με χρήση VAR ο διαιτητής έδειξε την άσπτη βούλα, ο Κράμαριτς έκτελέσε εύστοχα και έκανε το 1-1 στη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Χόφενχαϊμ μπήκε πολύ δυνατά και έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες στην αρχή και στο τέλος με τον Μίλερ να κάνει σωτήριες επεμβάσεις και να κρατά το 1-1 μέχρι το τέλος που βάσει εικόνας μοιάζει άδικο για τους γηπεδούχους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.