Λεβερκούζεν – Μπόχουμ 4-0: Αήττητη με ρεκόρ και απίθανο Σικ (highlights)

Η Λεβερκούζεν αποχαιρέτησε το 2023 πρώτη, καλύτερη και αήττητη. Χατ τρικ από τον Πάτρικ Σικ που αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός στο πρωτάθλημα.

Η μοναδική αήττητη ομάδα στη Γερμανία νίκησε και την Μπόχουμ στο τελευταίο παιχνίδι για το 2023. Η Μπόχουν ήταν η ομάδα που είχε νικήσει τελευταία φορά τη Μπάγερ σε επίσημο παιχνίδι, το τελευταίο της περσινής σεζόν (3-0). Η Μπάγερ απολαμβάνει το ρετιρέ του πίνακα με 42 βαθμούς ύστερα από 16 αγωνιστικές ολοκληρώνοντας το πρώτο μισό με 13 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ο Πάτρικ Σικ πέτυχε καθαρό χατ τρικ στο πρώτο ημίχρονο, σε ένα ματς που ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά στην Μπουντεσλίγκα, είχε παίξει βασικός με τη Μόλντε στην Ευρώπη (5-1). Ο Τσέχος συμπλήρωσε 97ματς στη Γερμανία και είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον Μπόνιφεϊες που θα λείψει τον Ιανουάριο για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Τσέχος άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 30ο λεπτό από τον Ρίμαν (1-0), διπλασίασε τα γκολ του μετά από την 6η ασίστ του Φρίμπονγκ στη σεζόν (2-0, 32ο λεπτό) και στις καθυστερήσεις πήρε την 5η ασίστ του Γκριμάλντο από το κόρνερ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ του ημιχρόνου (3-0, 45+1′).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λεβερκούζεν έκανε συντήρηση δυνάμεων και στο ρελαντί κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα γκολ. Ο Βίκτορ Μπόνιφεϊες ήρθε από τον πάγκο για πρώτη φορά και δύο λεπτά μετά την είσοδό του διαμόρφωσε το τελικό σκορ με το 10ο φετινό του γκολ (4-0, 69ο λεπτό).

Η Λεβερκούζεν πλέον τρέχει σερί με 25 αήττητα παιχνίδια, το μεγαλύτερο σερί στην ιστορία του Γερμανικού ποδοσφαίρου. Έσπασε το ρεκόρ του Αμβούργου από την σεζόν 1982-1983.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.