Μπόχουμ – Ουνιόν Βερολίνου 3-0: Νίκη “ανάσα” για τους “μπλε”

Στο 12ο λεπτό το παιχνίδι διεκόπη για τέσσερα λεπτά γιατί οι οπαδοί της Ουνιόν Βερολίνου πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο δεκάδες μπαλάκια του τένις και σοκολατάκια με περιτύλιγμα αντιγραφή νομισμάτων, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για επικείμενη αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων στους αγώνες.

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε η Μπόχουμ κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου με 3-0, νίκη που την απομακρύνη αρκετά από την τριάδα της… περιπέτειας για την παραμονή στην κατηγορία. Εκεί που έχει μπει ξανά η ομάδα του Βερολίνου, η οποία παρουσιάστηκε ανταγωνιστική για μικρό χρονικό διάστημα στο παιχνίδι.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 4ο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου στο πρώτο μέρος, από τον Ασάνο, ο οποίος βρήκε την μπάλα στρωμένη μπροστά του στη γραμμή της μικρής περιοχής και με όση δύναμη είχε τίναξε τα δίχτυα του Ρένοφ.

Το 2-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 54ο λεπτό από πλασέ του Πασιέντσια από το ύψος του πέναλτι, ενώ από την βούλα του πέναλτι και μετά από τσεκ στο VAR ο Σρούγκερ έκανε το 3-0 για την Μπόχουμ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.