Μπόχουμ-Βόλφσμπουργκ 3-1: Επιτέλους νίκη στο… σπίτι της! (highlights)

Την πρώτη της φετινή εντός έδρας νίκη στη Bundesliga σημείωσε η Μπόχουμ, η οποία επικράτησε 3-1 της Βόλφσμπουργκ για την 13η αγωνιστική.

Η Μπόχουμ ήθελε την πρώτη νίκη στο… σπίτι της στην φετινή Bundesliga και το απέδειξε κόντρα στην Βόλφσμπουργκ, την οποία κέρδισε 3-1 για την 13η αγωνιστική με τον Νίκο Κόβατς να γνωρίζει την πρώτη του ήττα από τους Βεστφαλούς είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής.

Στο 19ο λεπτό, ο Πάτρικ Οστερχάγκε με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 με το πρώτο γκολ καριέρας στην Bundesliga, ενώ στο 38′ ο Λοσιγιά είχε δοκάρι με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Ένα λεπτό μετά, ο Μπερνάρδο πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπόχουμ και δεύτερο στην καριέρα του στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Βόλφσμπουργκ μείωσε με το πρώτο γκολ του Σβάνβεργκ για φέτος, με τον Σουηδό να σκοράρει μετά από ωραία μπαλιά του Βιντ.

Το τελικό 3-1 ήρθε στο 87′ με τον Κβάρτεγκ να παίρνει την κεφαλιά και τον Αντβί-Αντέι να νικάει τον Καστέλς στο τετ-α-τετ που είχαν οι δυο τος. Και οι δύο παίκτες της Μπόχουμ ήρθαν από τον πάγκο.

Η Μπόχουμ που είναι αήττητη για πέντε ματς στη Bundesliga έφτασε τους 13 βαθμούς, ενώ οι “λύκοι” που μετρούν έξι ήττες στα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια τους έμειναν στους 16.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.