Μπάγερν Μονάχου: Τάσεις…φυγής από Παβάρ

Ο Μπενζαμέν Παβάρ φαίνεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του ν΄αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο 27χρονος Γάλλος αμυντικός φαίνεται πως θέλει ν΄αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Γάλλος έχει ήδη αρνηθεί να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Μπάγερν, ώστε να συζητήσουν πιθανή επέκταση συμβολαίου του με τους Πρωταθλητές Γερμανίας.

Το συμβόλαιο του Παβάρ, τελειώνει το 2024, όμως ζήτησε το καλοκαίρι να παραχωρηθεί. Οι «Βαυαροί» ευελπιστούν να βάλουν στα ταμεία τους περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ ενώ αρκετές φαίνεται να είναι οι ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του, μεταξύ αυτών η Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο προπονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, ευχήθηκε να παραμείνει στην ομάδα ο Παβάρ, τον οποίο θεωρεί πολύτιμο, λόγω της ικανότητάς του να αγωνίζεται το ίδιο καλά, είτε ως δεξιός μπακ, είτε ως κεντρικός αμυντικός.

Ο διεθνής Γάλλος μεταγράφηκε στη Μπάγερν το καλοκαίρι του 2019 από τη Στουτγκάρδη, έναντι 35 εκατ. ευρώ. Κατά την τετραετή παραμονή του στο Μόναχο κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα Γερμανίας, ένα Champions League, ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων και ένα κύπελλο Γερμανίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.