Βόλφσμπουργκ – Χέρτα 1-2: Έμεινε εκτός Ευρώπης με ήττα σοκ (hls)


Ήταν όλα στρωμένα για να πάρει το 6ο ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως η Βόλφσμπουργκ αν και προηγείθηκε με 1-0 στο ημίχρονο, γνώρισε ήττα σοκ με 2-1 από την ήδη υποβιβασμένη Χέρτα Βερολίνου.

Ήττα που της έκοψε την έξοδο στην Ευρώπη και… ακυρώνοντας το πάρτι των φίλων της ομάδας του Νίκο Κόβατς που δεν πίστευε την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Το 1-0 έγινε μόλις στο 2ο λεπτό από τον Καμίνσκι και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Βόλφσμπουργκ μπορούσε να σκοράρει κι άλλα γκολ αλλά δεν το έκανε. στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκε μία άλλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς πάθος, χωρίς πλάνο, χωρίς τίποτα απολύτως.

Η Χέρτα που έπαιξε για την ιστορία της κι ας ήξερε πως έχει υποβιβαστεί ισοφάρισε στο 56′ με τον 17χρονο Μάζα και γύρισε τούμπα το ματς με τον κορυφαίο παίκτη της τον Ρίχτερ στο 68ο λεπτό.

Ότι κινήσεις και να έκανε ο Κόβατς, ευκαιρίες έγιναν, γκολ όμως δεν ήρθε και το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους παίκτες της Βόλφσμπουργκ να τραβούν τα μαλλιά τους και να είναι πεσμένοι στο χορτάρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.