Μπόχουμ – Άουγκσμπουργκ 3-2 : Με τη βοήθεια της θέλησης και της τύχης! (hls)

Νίκη - ανάσα για την Μπόχουμ, επί της Άουσγκμπουργκ με σκορ 3-2 με ένα γκολ του Άντβι Άτζεϊ (2') και αυτογκολ των Γκουβελέου (59'), Ρέχμπεκαϊ (61'). Τα γκολ των φιλοξενούμενων που παραμένουν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη οι Μάγιερ (29') και Γιεμπόα (86')

Ήταν ένας “τελικός” το αποψινό ματς για την Μπόχουμ και μ’ αυτό το σκεπτικό μπήκαν οι γηπεδούχοι αξιοποιώντας τον ενθουσιασμό τους με ένα γρήγορο γκολ από τον Άντβι Άντζεϊ στο 2ο λεπτό! Όμως στην συνέχεια αυτή η ορμή δεν είχε συνέχεια με αποτέλεσμα, μετά το 15λεπτο, οι φιλοξενούμενοι να ισορροπήσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση με διαγώνιο σουτ του Μάγιερ στο 29‘.

Στην επανάληψη μέτρησε πάρα πολύ η θέληση και το ένστικτο επιβίωσης της Μπόχουμ που αναγκάστηκε να συνεχίσει χωρίς τον Κώστα Σταφυλίδη ο οποίος αποχώρησε τραυματίας και εμφανώς απογοητευμένος στο 38′ λόγω τραυματισμού.

ΟΙ Βαυαροί μάλλον πιάστηκαν, εκ νέου, στον ύπνο μην μπορώντας να αντιδράσουν στην πίεση που ασκήθηκε ενώ δεν είχαν και την τύχη με το μέροςσ τους εάν λάβουμε υπόψη τα αυτογκολ των Γκούβελεου – έπειτα από παράλληλη σέντρα του Άντζεί στο 59′ – και του Ρέχμπεκαϊ δύο λεπτά αργότερα σε σου του αρχηγού και στυλοβάτη της Μπόχουμ Λοσιγιά στο 61′ με τη μπάλα να αλλάζει πορεία τόσο όσο να αιφνιδιαστεί και να μην αντιδράσει ο Τσέχος γκολκίπερ Κούμπεκ!

Στα τελευταία λεπτά υπήρξε μια προσπάθεια “αφύπνησης” των Βαυαρών με τον Γιεμπόα να μειώνει στο 86′ στο 3-2. δίχως όμως να φτάσουν σε κάτι παραπάνω…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.