Oυνιόν Βερολίνου-Μπόχουμ 1-1 : Θα μπορούσε και νίκη η Μπόχουμ (hls)

Καλύτερη στην επανάληψη η Μπόχουμ, επωφελήθηκε από το αριθμητικό πλεονέκτημα και θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα όπως αυτή της Ουνιόν.

Πάντως και ο ένας βαθμός ίσως αποδειχτεί πολύτιμος στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού.


Μέτριο ποιοτικά ήταν το πρώτο ημίχρονο, με την Ουνιόν Βερολίνου να μην μπορεί να βρει λύσεις για να διασπάσει την πολυπρόσωπη και καλά οργανωμένη άμυνα της Μπόχουμ. Ουσιαστικά δεν υπήρξε κάποια μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες στο πρώτο 45λεπτο, πλην της προσπάθειας του Ρουσιγιόν στο 37ο λεπτό που επιχείρησε μία σέντρα σουτ που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Ρίμαν. Τελικά η λύση για την ομάδα του Βερολίνου, ήρθε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ από τον Γιόσιπ Γιουράνοβιτς στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Αυτό ήταν το γκολ νούμερο 2.000ο που δέχθηκε η Μπόχουμ στην Bundesliga. Τώρα έχει παθητικό 61 τερμάτων αυτή τη σεζόν και έχει δεχθεί 19 γκολ από στημένες φάσεις, τα περισσότερα στην κατηγορία.

Καλύτερη στην επανάληψη η Μπόχουμ, επωφελήθηκε από το αριθμητικό πλεονέκτημα και θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα όπως αυτή της Ουνιόν.
Στην επανάληψη όλα πήγαν στραβά για την Ουνιόν. Στο 55΄ απρόσεχτος ο Λαϊντουνί ανέτρεψε τον Όρντετς και ο Στόγκερ ευστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε. Λίγα λεπτά αργότερα η Ουνιόν έμεινε και με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Γιάκελ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Μπόχουμ ήταν καλύτερη στο διάστημα που απέμεινε, με μία μεγάλη ευκαιρία σε κοντινή κεφαλιά του Χόφμαν, με τους γηπεδούχους να έχουν επίσης μεγάλη ευκαιρία με τον Μπέρενς στο 85ο λεπτό. Με τον βαθμό αυτό η Ουνιόν παρέμεινε μόνη τρίτη, η Μπόχουμ ξέφυγε τρεις βαθμούς από την 16η Στουτγκάρδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.