Λειψία – Μάϊντς 0-3 : Κι όμως… τόσο δίκαια τόσο επιβλητικά! (hls)

Ανώτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Μάϊντς νίκησε πιο "καθαρά"απ' όσο θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της με 3-0 στη Λειψία!

Ήταν πιο μεθοδική, πιο δημιουργική, πιο “διαβασμένη” η Μάϊντς στη Λειψία και – ίσως – με την πιο καλή φετινή της εμφάνιοη νίκησε με 3-0 τους γηπεδούχους με ένα σκορ που δίχως καμιά δόση υπερβολής αντικατοπτρίζει τη συνολική εικόνα του ματς!

Οι φιλοξενούμενοι, φορμαρισμένοι κι ευδιάθετοι πίεσαν ψηλά από νωρίς κι αυτό τους δικαίωσε όταν στο 9ο λεπτό ο Ίγκβαρτσεν άνοιξε το σκορ! Στη συνέχεια η Μάϊντς φροντίζοντας να εξουδετερώσει τα περισσότερα δημιουργικά ατού των αντιπάλων τους. Στο τελευταίο 5λεπτο του πρώτου μέρους η Λειψία πίεσε χάνοντας 2-3 ευκαιρίες για την ισοφάριση Ως εκεί όμως…

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάϊντς μπήκε ακόμα πιο δυνατά, πιο επιθετικά και με περίσσιο ποδοσφαιρικό θράσος άρχισε να δημιουργεί τη μια ευκαιρία μετά την άλλη έχοντας κυριαρχήσει σε όλες τις γραμμές! Το 0-2 από τον ανίκητο Αζόρκ με υπέροχο γυριστό πλασέ και το 0-3 από τον Κορ δέκα λεπτά αργότερα (67′) έβαλαν τα γερά θεμέλια για την κατάκτηση της νίκης που αυξάνει τις προσδοκίες της ομάδας για πλασάρισμα στην πρώτη 6αδα της βαθμολογίας, και πυκνώνει τα “σύννεφα” πάνω από την Λειψία, με την ομάδα του Ρόζε να μένει για την ώρα εκτός της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.