Κολωνία – Βόλφσμπουργκ 0-2: Οι “Λύκοι” επέστρεψαν στις επιτυχίες (hls)

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η ομάδα του Κόβατς πέρασε ένα άνετο απόγευμα στην έδρα των "Τράγων" επιστρέφοντας στις νίκες ύστερα από 4 αγωνιστικές.

Το πρώτο ημίχρονο στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία ήταν άνευρο και δίχως ένταση από τις δύο ομάδες, με μοναδική αξιοσημείωτη φάση το γκολ του Γκέρχαρντ στο 4′ σε φάση στην οποία η άμυνα των γηπεδούχων σταμάτησε δίχως λόγο, ο σκόρερ δεν το πανηγύρισε καθώς έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των “τράγων”.

Από εκεί και πέρα το σύνολο του Μπάουμγκαρτ είχε έως το 25′ την κατοχή, δίχως όμως να απειλήσει, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι “λύκοι” ισορρόπησαν, χωρίς όμως να δημιουργήσουν σημαντική απειλή για την εστία του Σβέμπε. 

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος με τον Χούμπερς να δοκιμάζει την τύχη του με μακρινό σουτ αλλά ο Καστέιλς ήταν σταθερός για να έρθει το πέναλτι του Άρνολντ στο 68′ (το πήρε ο Φίσερ από τον Χέκτορ) και να διαμορφώσει το τελικό 0-2 για τους “Λύκους”, οι οποίοι είναι 7οι στη βαθμολογία.

Κολωνία (4-4-2): Σβέμπε, Σίντλερ, Χούμπερς, Σαμπό, Χέκτορ (αρχ.), Λιούμπιτσιτς, Σκιρί, Όλεσεν (72′ Ανταμιάν), Μάινα (84′ Ντιλ), Ζέλκε, Τίγκες (78′ Λέμπερλε)

Προπονητής: Στέφεν Μπάουμγκαρτ

Βόλφσμπουργκ (4-3-3): Καστέιλς, Φίσερ, Λακρουά, Φαν ντε Φεν, Οτάβιο, Σβάνμπεργκ (80′ Φ. Ενμετσά), Άρνολντ (αρχ.), Γκέρχαρντ, Μπακού (63′ Καμίνσκι), Μαρμούς (88′ Βιντ), Βίμερ (88′ Παρέδες)

Προπονητής: Νίκο Κόβατς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.