Ντόρτμουντ-Χέρτα 4-1: Βεστφαλικό «πάρτι» και… κορυφή με την έκτη σερί νίκη! (hls)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έκανε... στάση ούτε στη Χέρτα και με 6Χ6 μετά την επανέναρξη της Bundesliga είναι πλέον πρώτη στη βαθμολογία παρέα με τη Μπάγερν (43 βαθμούς), που ηττήθηκε χθες (18/02) από τη Γκλάντμπαχ. Ποιος να το περίμενε πριν ένα τρίμηνο...

Πριν από τη διακοπή του Μουντιάλ το Νοέμβριο η Ντόρτμουντ ήταν στην 6η θέση της βαθμολογίας της Bundesliga με μόλις 25 βαθμούς σε 15 αγώνες! Οι Βεστφαλοί ήταν στο -9 από τη Μπάγερν των 34 βαθμών αλλά και κάτω από τις Φράιμπουργκ, Λειψία, Άιντραχτ και Ουνιόν.

Τρεις μήνες αργότερα η ομάδα του Τέρζιτς έχει φέρει τα πάνω κάτω στη βαθμολογία και με 6Χ6 στο πρωτάθλημα μέσα σε Ιανουάριο και Φεβρουάριο «έπιασε» τη Μπάγερν στη κορυφή με 43 βαθμούς!

Νέο «θύμα» της τρομερής Μπορούσια η Χέρτα, η οποία δεν άντεξε ούτε ένα ημίωρο! Μέσα σε τέρσσερα λεπτά οι «κίτρινοι» είχαν καθαρίσει και συνέχιζαν την τρομερή αήττητη πορεία τους μέσα στο 2023.

Ο Καρίμ Αντεγιέμι στο 27′ έπειτα από ασίστ του Μάρκο Ρόις και ο Ντόνιελ Μάλεν στο 31ο λεπτό έπειτα από ασίστ του σκόρερ του πρώτου γκολ, Αντεγιέμι, έγραψαν το 2-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι πρωτευουσιάνοι μπήκαν δυνατά και μείωσαν με τον Λούκας Τρουσάρ στο 47ο λεπτό. Πίεσαν μάλιστα κι άλλο, ανεβαίνοντας αρκετά μέτρα στο γήπεδο με στόχο να ισοφαρίσουν. Αυτό όμως το πλήρωσαν με τη Ντόρτμουντ να τους «τιμωρεί» στο 76ο λεπτό με τον Μάρκο Ρόις, ο οποίος εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της Χέρτα.

«Κερασάκι στη τούρτα» στο 90ο λεπτό το τέρμα του Γιούλιαν Μπραντ έπειτα από ασίστ του Τζέιμι Μπάινοου-Γκίτενς για το τελικό θριαμβευτικό 4-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.