Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ 0-2 : Επέστρεψε στην μάχη (hls)

Η Ντόρτμουντ νίκησε 2-0 την Λεβερκουζεν και μείωσε την διαφορά από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου στους τρεις βαθμούς.

Αν και άρχισε καλύτερα το παιχνίδι η Λεβερκούζεν και είχε δύο καλές στιγμές με Παλάσιος (2′) και Ντιαμπί (16′) δεν λύγισε τον Κόμπελ που κράτησε το μηδέν.

Οι γηπεδούχοι δοκίμασαν αρκετά πράγματα τακτικά και από ένα σημείο και μετά έμοιαζαν μπερδεμένοι. Η Ντόρτμουντ ισορρόπησε και τελικά προηγήθηκε με το πρώτο γκολ του Αντεγέμι (33′) στην Μπούντεσλιγκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κόμπελ σταμάτησε ξανά τον Ντιαμπί (48′) και η Ντόρτμουντ με αρκετή δόση τύχης βρήκε δεύτερο γκολ στην πρώτη φάση που δημιούργησε.

Από σέντρα του Βολφ, ο Ταπσόμπα με αυτογκόλ σημείωσε το 0-2 (53′) και λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο αυτογκόλ αλλά ο Φρίμπονγκ έσωσε πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή (70′).

Με την νίκη της η Ντόρτμουντ πλησίασε την πρωτοπόρο Μπάγερν στους τρεις βαθμούς και έβαλε τέλος στο σερί πέντε νικών της Λέβερκουζεν.

Λεβερκούζεν : Χραντέτσκι – Ταπσόμπα, Τα (63′ Μπάκερ), Ινκαπιέ – Φρίμπονγκ, Άντριχ, Παλάσιος (70′ Μπελαράμπι), Αμίρι (80′ Ντεμίρμπαϊ) – Ντιαμπί, Βιρτς (70′ Χλόζεκ), Αντλί (80′ Αζμούν)

Ντόρτμουντ : Κόμπελ – Βολφ (85′ Χούμελς), Ζούλε, Σλότερμπεκ, Ρίερσον – Τσαν, Έζτσαν – Μπραντ (85′ Ρόις), Μπέλιγχαμ, Αντεγέμι (71′ Μπάινοου-Γκίτενς) – Αλέρ (61′ Μοντέστ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.