Άουγκσμπουργκ – Μπόχουμ 0-1 : Νίκη – ανάσα με χρώμα Ελληνικό! (hls)

Με γκολ του εξαιρετικού Γκανέζου Άντβι Άτζεϊ στο 58' η Μπόχουμ πήρε τοιυς πρώτους εκτός έδρας βαθμούς στην φετινή Μπουντεσλίγκα νικώντας με 1-0 στο Άουγκσμπουργκ!

Ήταν καλύτερη, πιο επικίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο και πιο συνειδητοποιημένη σχεδόν σε όλο το ματς και κέρδισε δίκαια η Μπόχουμ στο Άουγκσμπουργκ. Ήταν οι πρώτοι πόντοι της εκτός έδρας φέτος στην Μπουντεσλίγκα κρατώντας το μηδέν στην άμυνά της, μακριά από το γήπεδό της, μετά από 13 μήνες!

Το πέρασμά της από την Βαυαρική έδρα συνέχισε μια αξιοπρόσεκτη “ιστορία” στα ματς των δύο ομάδων όπου ανεξαρτήτου έδρας και… κατηγορίας – με τρία ματς στην μεγάλη κατηγορία και δύο στην 2η – κερδίζει πάντα ιο εκάστοτε φιλοξενούμενος!

Δεν ήταν όμως μόνον η παράδοση που ίσως να έπαιξε ρόλο στην έκβαση του αγώνα, όσο κυρίως η διαχείριση του ματς από τους φιλοξενούμενους που ήταν εξαιρετική! Καλή και συμπαγής άμυνα, μετά τα πρώτα δέκα λεπτά, όπου δέσποζε η παρουσία του Βασίλη Λαμπρόπουλου, δυνατή μεσαία γραμμή με τον Σταφυλίδη σε μια καλή μέρα και στην επίθεση ο απίθανος Γκανέζος Άντβι Άτζεϊ να κάνει άνω – κάτω την άμυνα των γηπεδούχων. Τι έκανε; Σχεδόν τα πάνταλ δημιουργικά, με ένα γκολ – το μοναδικό της αναμέτρησης, έπειτα από εξαιρετική μεταβίβαση του Σταφυλίδη – στο 58′ κι άλλες 4-5 τελικές προσπάθειες όπου καταγράφηκαν ένα σουτ στο δοκάρι (36′) κι ένα χαμένο τετ-α-τετ στο 72′ όπου θα μπορούσε η ομάδα του να πανηγυρίσει τη νίκη νωρίτερα από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.