Άιντραχτ Φρ.-Μπάγερν 1-6: “Διαστημικοί” Βαυαροί στην πρεμιέρα (vids)

Σκόρπισε... τρόμο η Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα της Bundesliga, στέλνοντας μήνυμα σε όσους ονειρεύονται να την εκθρονίσουν.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν συνέτριψε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο “Deutsche Bank Park” με το εκκωφαντικό 6-1 και ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου στη Γερμανία.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Κι όλα αυτά μέσα σε ένα ημίχρονο. Οι Βαυαροί ήταν “διαστημικοί” στο πρώτο 45λεπτο και έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην ομάδα της Φρανκφούρτης, τιμωρώντας κάθε αμυντική αδράνεια.

Ο… χορός των τερμάτων ξεκίνησε μόλις στο 5ο λεπτό με σκόρερ τον Κίμιχ, έξι λεπτά αργότερα τη σκυτάλη πήρε ο Παβάρ και κάπως έτσι η Μπάγερν κατάφερε από πολύ νωρίς να βάλει γερές βάσεις για τη νίκη.

Πριν συμπληρωθεί, μάλιστα, το πρώτο ημίωρο, ο Μανέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του με τη φανέλα της Μπάγερν, όμως η ομάδα του Νάγκελσμαν δεν πάτησε… φρένο.

Στο 35′ ο Μίλερ δημιούργησε για τον Μουσιάλα για το 0-4 και δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Γερμανός έστρωσε το… έδαφος, ώστε ο Γκνάμπρι να χριστεί με τη σειρά του σκόρερ για το 0-5.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν κατέβασε… ταχύτητα, έδωσε χώρο και περισσότερο τη μπάλα στην Άιντραχτ και αρκέστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, έβγαλαν μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι και στο 64′ μείωσαν σε 1-5 με τον Κολό Μουανί.

Στο τελευταίο 20λεπτό η Μπάγερν ανέκτησε τα ηνία και την κατοχή της μπάλας, ψάχνοντας ένα ακόμη γκολ, όμως ο Μανέ σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά. Ότι δεν κατάφερε ο Σενεγαλέζος, το πέτυχε το νέο μεγάλο αστέρι των Βαυαρών. Ο Μουσιάλα στο 86ο λεπτό αξιοποίησε την ασίστ του Σανέ και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-6.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γκλάσνερ): Τραπ, Τουρέ, Τούτα, Εντικά, Κνάουφ, Ρόντε (47′ Γιάκιτς), Σο, Κόστιτς (75′ Αλιντού), Λίντστρεμ (47′ Λεντς), Γκέτσε, Μπορέ (46′ Κολό Μουανί).

Μπάγερν Μονάχου (Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ, Ντέιβις, Μίλερ (65′ Σανέ), Ζάμπιτζερ (58′ Χράφενμπερχ), Κίμιχ, Μουσιάλα, Μανέ, Γκνάμπρι (66′ Τελ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.