Κελ: «Τουλάχιστον δύο μήνες εκτός ο Αλέ»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ντόρτμουντ, Σεμπαστιάν Αλέ, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση για αφαίρεση όγκου στους όρχεις του, όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος.

Ο 28χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την περασμένη εβδομάδα, αφού ανακάλυψε τον όγκο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας με την Ντόρτμουντ, όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Σεμπάστιαν Κελ.

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι το πλάνο θεραπείας εξακολουθεί να συζητείται και δεν έχει ακόμη καθοριστεί η ημερομηνία επιστροφής του.

Ο γεννημένος στη Γαλλία επιθετικός εντάχθηκε στην Ντόρτμουντ από τον Άγιαξ με τετραετές συμβόλαιο νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

«Ο Σεμπαστιάν χειρουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Ζητήσαμε υπομονή εκείνη τη στιγμή. Η θεραπεία συζητείται αυτήν τη στιγμή. Υπάρχουν διάφορες επιλογές» είπε ο Κελ και συμπλήρωσε:

«Ο Σεμπαστιάν θα μείνει εκτός για μερικούς μήνες, αλλά, μόλις είμαστε πιο ακριβείς γι’ αυτό, θα ενημερώσουμε. Θα μείνει εκτός για δύο μήνες και έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τον Νοέμβριο, αλλά η ομάδα μας προσφέρει επιλογές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.