Γκρόιτερ Φιρτ – Φράιμπουργκ 0-0: Γκέλα για τους φιλοξενούμενους (hls)


Η Φράιμπουργκ ήθελε τους βαθμούς της νίκης για να βρεθεί στην τρίτη του πίνακα της βαθμολογίας Λεβερκούζεν. Η Γκρόιτερ Φιρτ αν και τελευταία στον πίνακα της βαθμολογίας παρουσιάστηκε μαχητική και στο τέλος κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (0-0) και τον βαθμό αυτής.

Στο 13ο λεπτό η Φράιμπουργκ είχε δοκάρι με εξαιρετικό σουτ του Σάλαϊ, με τον Λίντε να βρίσκει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα και να την στέλνει στο δεξί δοκάρι.

Η απάντηση της Γκρόιτερ Φιρτ ήρθε στο 28ο λεπτό με το τετ-α-τετ του Τίλμαν, μετά από το καταπληκτικό τακουνάκι πάσα του Λέβελινγκ, όμως ο Φλέκεν του είπε όχι πετώντας με το πόδι την μπάλα κόρνερ.

Σπουδαία ευκαιρία για γκολ είχε η Φράιμπουργκ και στο 36ο λεπτό όταν ο Γκρίφο με ωραία ατομική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι στον Λίντε τον πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας της Γκρόιτερ είχε απάντηση κρατώντας το 0-0.

Δεύτερο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους με πολύ δυνατό διαγώνιο σουτ από τον Χάμπερερ με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει μακριά.

Δύο ευκαιρίες ακόμη είχε το ματς, μέσα σε δύο λεπτά, μία για κάθε ομάδα όμως σε καμία απ’ αυτές η μπάλα δεν κούνησε δίχτυα, μένοντας στο 0-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.