Μάιντς – Μπόχουμ 1-0, “χρυσό” τρίποντο


Με το γκολ του Σεν Ζούστε στο 48ο λεπτό η Μπόχουμ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης επί της Μπόχουμ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Η Μπόχουμ στα πρώτα 45 λεπτά παρουσιάστηκε πολύ συγκεντρωμένη στην αμυντική της λειτουργία με κορυφαίο τον Κώστα Σταφυλίδη, όμως από το 27ο λεπτό και μετά πήρε μέτρα στο γήπεδο, πάτησε την αντίπαλη περιοχή και στο 31ο λεπτό ο Πόλτερ κέρδισε το πέναλτι από τον Μπελ. Ο Πάντοβιτς πήρε την μπάλα για να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, όμως ο Πόλτερ επέμενε να εκτελέσει εκείνος το πέναλτι, πήρε την μπάλα, το εκτέλεσε όμως ο Ζέτνερ έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και κράτησε το 0-0.

Στο 26ο λεπτό είχε προβληματίσει τον Ρίμαν ο Ριμπέιρο, όμως ο τερματοφύλακας της Μπόχουν έδειωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Το ημίχρονο της νίκης

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στην Μάιντς, η οποία άγγιξε το γκολ με τον Μπούργκαρντ στο 47′, όμως στην εντυπωσιακή κεφαλιά του είχε εξίσου σπουδαία απάντηση ο Ρίμαν, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Από το κόρνερ όμως προήλθε το 1-0, αφού από την ασίστ του Μπούρκαρντ ο Σεν Τζούστε πλάσαρε στην γωνία του τερματοφύλακα της Μπόχουν ανοίγοντας το σκορ. Η Μάιντς άγγιξε το 2ο γκολ άλλες τρεις φορές, στο 55′, στο 65′ και στο 75′, ανα δέκα λεπτά, όμως σε καμία δεν είδε την μπάλα να τινάζει τα δίχτυα της Μπόχουμ.

Στο 95ο λεπτό λίγο ήθελε να γίνει το… κακό για τους γηπεδούχους, όμως το πολύ καλό σουτ του Λοκάντια το έβγαλε σε κόρνερ ο Ζέντνερ κρατώντας το 1-0 και τους τρεις βαθμούς της νίκης για τη Μάιντς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.