Μπάγερν: Ανανέωσε ο Κομάν μέχρι το 2027 (pics-vid)

Η Μπάγερν ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Κινγκσλεϊ Κομάν.

Στο Μόναχο και τη Βαυαρία θα παραμείνει μέχρι το 2027 ο Γάλλος εξτρέμ Κίνγκσλεϊ Κομάν, όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος Ο 25χρονος είχε συμβόλαιο μέχρι το 2023 και οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να τον χάσουν ως ελεύθερο και έτσι τον «έδεσαν» για την επόμενη πενταετία. Το νέο συμβόλαιο περιλαμβάνει αυξημένες αποδοχές, καθώς από τα 12 εκατ. ευρώ ετησίως, θα αμείβεται πλέον με 15 εκατ. ευρώ.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου:

“Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η Μπάγερν είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο και ξέρω ότι έχουμε ακόμα πολλές ευκαιρίες και μεγάλους στόχους εδώ. Είμαι στο σύλλογο από το 2015 – είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια. Όλα είναι τέλεια εδώ. Τα καλύτερά μου χρόνια ως ποδοσφαιριστής είναι ακόμα μπροστά μου και είμαι χαρούμενος που θα τα περάσω στην FC Bayern. Ο μεγαλύτερος στόχος μου είναι να κερδίσω ξανά το Champions League – και αυτή τη φορά, παρακαλώ, μαζί με τους οπαδούς μας

Ο Κομάν υπήρξε πρωταθλητής Γερμανίας έξι φορές, νικητής του DFB Cup τρεις φορές και νικητής του DFL Supercup πέντε φορές από τότε που μπήκε στην Μπάγερν. Έχει επίσης κατακτήσει το Champions League, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA και το Σούπερ Καπ UEFA. Με το καθοριστικό του γκολ στον τελικό του Champions League του 2020 εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ιστορική χρονιά των έξι τίτλων του συλλόγου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.