Μπάγερν Μονάχου: Έκαναν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού δύο από τους πέντε αρνητές!

Σύμφωνα μ' ένα δημοσίευμα της "Kicker" ο Τζαμάλ Μουσιάλα και Σερτζ Γκνάμπρι ολοκλήρωσαν την πρώτη δόση του εμβολιασμού τους κατά του κορωνοϊού.

Πέντε ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου τέθηκαν σε καραντίνα, καθώς αρνήθηκαν να κάνουν στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το γερμανικό “Kicker” ο Τζαμάλ Μουσιάλα και Σερτζ Γκνάμπρι έκαναν την πρώτη δόση και αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Ο μοναδικός παίκτης των “Βαυαρών” που κρατάει την ίδια στάση είναι ο Ερίκ Τσούπο – Μοτίνγκ.

«Αποκλειστικό: Δύο παίκτες της Μπάγερν εμβολιάσθηκαν. Υπάρχει κινητικότητα και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Σερτζ Γκνάμπρι και ο Τζαμάλ Μουσιάλα έκαναν την πρώτη δόση ενώ ο Τζόσουα Κίμιχ και ο Μίκαελ Κουϊζάνς σκέφτονται να κάνουν το ίδιο. Ο Μουσιάλα βρισκόταν στο τελευταίο επίπεδο κινδύνου, καθώς έκλεισε τα 18 του χρόνια τον περασμένο Φεβρουάριο και μέχρι τον Αύγουστο δεν θεωρήθηκε απαραίτητος ο εμβολιασμός του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές κρατούν αντίθετη στάση σχετικά με το εμβόλιο λόγω των περιστατικών του Σέρχιο Αγουέρο και του Κρίστιαν Έρικσεν. Τόσο ο παίκτης της Μπαρτσελόνα όσο και εκείνος της Ίντερ παρουσίασαν προβλήματα με την καρδιά του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.