Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ: «Η Χέρτα το… αφεντικό της πόλης!»

Ο μέσος της Χέρτα Βερολίνου, Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ ελπίζει ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει ένα καλό σερί νικών στο τέλος της χρονιάς, αρχής γενομένης από το ντέρμπι του Βερολίνου, το Σάββατο το βράδυ.

Η Χέρτα διασχίζει τη γερμανική πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει τους ντόπιους αντιπάλους της, ελπίζοντας να νικήσει και να φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τους γηπεδούχους, καταγράφοντας την πέμπτη της νίκη στη σεζόν.
Οι φιλοξενούμενοι είναι δέκατοι τρίτοι στον πίνακα και θέλουν απεγνωσμένα να μειώσουν τη διαφορά από την Ουνιόν Βερολίνου, η οποία ξεκινά την αγωνιστική πέντε θέσεις πάνω από τη Χέρτα, αλλά χωρίς νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια.
«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το συζητάμε τόσο πολύ», είπε ο Μπόατενγκ, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την προσέγγιση της Χέρτα στο ντέρμπι. «Επειδή ξέρεις ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί. Θα περπατήσεις σε αυτό το γήπεδο και θα είναι τρελό. Απλώς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτήν την τρέλα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Ο Μπόατενγκ, ο οποίος επέστρεψε στο σύλλογο της πόλης του από την ιταλική Μόντσα αυτό το καλοκαίρι, επιμένει ότι η Χέρτα εξακολουθεί να είναι το «αφεντικό» στο Βερολίνο. «Μπορώ να καταλάβω τη δημοσιότητα, γιατί αυτή η ομάδα (Ουνιόν) είχε καλή πορεία. Εδώ και δύο χρόνια παίζει υπέροχο ποδόσφαιρο. Είχε κάποιες επιτυχίες… αλλά ο μεγάλος σύλλογος είναι η Χέρτα Βερολίνου».
Η Χέρτα φαίνεται να ανακάμπτει σιγά-σιγά αφού έχασε τους τρεις πρώτους αγώνες πρωταθλήματος και πέντε από τους πρώτους επτά. Ωστόσο, οι πρόσφατες νίκες εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, αποκατέστησαν την αυτοπεποίθηση της ομάδας και την τελευταία αγωνιστική, απέναντι στην ισχυρή Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχασε τη νίκη, δεχόμενη γκολ στο 90ο λεπτό.

Ο Μπόατενγκ είναι πεπεισμένος ότι η ομάδα του, μπορεί να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση πριν από τις χειμερινές διακοπές. «Έχουμε άλλα έξι παιχνίδια. Είναι όλα δύσκολα ματς, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τα τέσσερα από αυτά και αυτός πρέπει να είναι ένας στόχος. Πρέπει να επικεντρωθούμε στη νίκη στο ντέρμπι γιατί αυτό θα δώσει ώθηση στην ομάδα, στους οπαδούς μας και σε ολόκληρο τον σύλλογο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.