Χάλαντ: Νέος τραυματισμός και πάλι εκτός! (pics)

O Έρλινγκ Χάλαντ τραυματίστηκε και θα απουσιάσει εκ νέου από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ντόρτμουντ αρχής γενομένης από το ματς στο Μπίλεφελντ (23/10, 16.30 Novasports).

Ο Νορβηγός επιθετικός ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό που κουβαλούσε και τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο διάστημα επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση για το ματς κόντρα στη Μάιντς (16/10, 3-1) όπου μάλιστα πέτυχε και γκολ στα 90 λεπτά που έπαιξε βασικός. Την περασμένη Τετάρτη (19/10) γύρισε και στην Ευρώπη με τον Μάρκο Ρόζε να τον χρησιμοποιεί σε ολόκληρο τον αγώνα κόντρα στον Άγιαξ για τους ομίλους του Champions League. Οι Βεστφαλοί γνώρισαν βαριά ήττα (4-0) και ο Χάλαντ αποκόμισε νέο τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο προπονητής της ομάδας Μάρκο Ρόζε «Ο Έρλινγκ Χάλαντ δεν θα παίξει κόντρα στην Αρμίνια το Σάβατο (23/1) και θα απουσιάσει για μερικές εβδομάδες», ανέφερε ο 45χρονος Γερμανός τεχνικός

Ο άτυχος 21χρονος Νορβηγός, έστειλε μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «’Ωρα να επικεντρωθώ στην ανάρρωσή μου. Θα επιστρέψω πιο δυνατός»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.