Λόταρ Ματέους: «Ο Φλικ στην Εθνική, ο Νάγκελσμαν στη Μπάγερν!»

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, έχει συνδεθεί με τη Μπάγερν Μονάχου, καθώς στη Γερμανία αναφέρεται ότι ο Χανζ-Ντίτερ Φλικ θα είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Γιόαχιμ Λεβ.

Με δηλώσεις του στη Γερμανία, ο Λόταρ Ματέους«άναψε» φωτιές. Ο 61 ετών προπονητής, Γιόαχιμ Λεβ, θα εγκαταλείψει τον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας μετά από 15 χρόνια και ο τεχνικός της Μπάγερν θεωρείται το φαβορί για να τον αντικαταστήσει. Είχε μία ονειρεμένη χρονιά πέρυσι στη Μπάγερν με την κατάκτηση έξι τροπαίων και θεωρείται ο ιδανικός προπονητής να οδηγήσει και πάλι τη Γερμανία στις επιτυχίες.
Ο «θρύλος» του γερμανικού ποδοσφαίρου, Λόταρ Ματέους, δήλωσε στο Sky Sports στη Γερμανία, ότι περιμένει τον Φλικ να διαδεχτεί τον Λεβ μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αυτό το καλοκαίρι, προτού αποκαλύψει ότι ο Νάγκελσμαν είναι πρώτος στη λίστα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερν.

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο Χάνσι Φλικ δεν θα συνεχίσει να είναι προπονητής της Μπάγερν την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο Ματέους. «Η γερμανική Ομοσπονδία θέλει τον Χάνσι Φλικ ως μακροπρόθεσμη λύση και του έχει κάνει μια προσφορά. Η Μπάγερν, από την άλλη πλευρά, έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Νάγκελσμαν. Το τελευταίο παιχνίδι της Μπουντεσλίγκα εναντίον της Άουγκσμπουργκ θα είναι ο τελευταίος αγώνας του Φλικ ως προπονητής της Μπάγερν!».

Ωστόσο ο Νάγκελσμαν απάντησε σε αυτούς τους ισχυρισμούς, επιμένοντας ότι είναι ευτυχισμένος στη Λειψία και ότι ούτε εκείνος, ούτε οι εκπρόσωποί του έχουν συνομιλήσει με τους Πρωταθλητές Ευρώπης. «Δεν υπήρξαν και δεν υπάρχουν συνομιλίες με τη Μπάγερν», δήλωσε ο 33χρονος σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη. «Δεν έχω ιδέα από πού πήρε αυτές τις πληροφορίες ο Λόταρ (Ματέους). Αυτό φυσικά ισχύει και για τους αντιπροσώπους μου, ούτε εκείνοι μίλησαν. Δεν μίλησα στο κλαμπ γιατί δεν έχουμε να πούμε κάτι. Έχω συμβόλαιο με την Λειψία έως το 2023».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.