Σισίνιο: «Για… τουρισμό πήγε στη Φλαμένγκο ο Βιδάλ!»

Ο πρώην αμυντικός της Ρόμα, ο Σισίνιο, δεν εντυπωσιάστηκε από την απόφαση του Αρτούρο Βιδάλ να ενταχθεί στη Φλαμένγκο και μίλησε με σκληρά λόγια για τον Χιλιανό μέσο.

Ο 35χρονος πρώην άσος της Ίντερ, υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο 18 μηνών με τη βραζιλιάνικη ομάδα, το οποίο εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2023.
Μιλώντας στο UOL, ο Σισίνιο δεν είδε μα καλό μάτι την επιλογή του Βιδάλ να υπογράψει στη Φλαμένγκο και σίγουρα δεν… μάσησε τα λόγια του.
«Ο Βιδάλ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά στη Φλαμένγκο δεν θα κάνει τίποτα! Δημοσίευσε ένα βίντεο χορεύοντας… Είναι ένας τύπος που φτάνει στο τέλος της καριέρας του. Κατά τη γνώμη μου ήρθε για να απολαύσει τη σύνταξη, μια καλή ζωή στην παραλία. Γίνεται τόση συζήτηση ότι ο Βιδάλ είχε επιλογές, αλλά γιατί δεν πήγε κάπου αλλού; Γιατί πήγε στη Φλαμένγκο; Πιστεύεις ότι ήταν από αγάπη; Αστειευόμαστε!»

Ο Βιδάλ πέρασε τα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας του στους «νερατζούρι», ερχόμενος με ελεύθερη μεταγραφή από τη Μπαρτσελόνα τον Σεπτέμβριο του 2020. Τον ήθελε πολύ ο Αντόνιο Κόντε, αλλά δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και ξεκίνησε βασικός μόνο δύο φορές στο πρωτάθλημα, στην τελευταίο σεζόν υπό τον Σιμόνε Ιντζάγκι. Συνολικά, ο Βιδάλ πραγματοποίησε 70 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Ίντερ, σημειώνοντας τέσσερα γκολ και δίνοντας έξι ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.