Παίκτης της Μποταφόγκο “ράγισε” καρδιές με ένα μεταχειρισμένο… ψυγείο

Πόση χαρά μπορεί να δώσει σε έναν άνθρωπο ένα ψυγείο; Και πόση δημοσιότητα μπορεί να πάρει κάποιος όταν αγοράζει μεταχειρισμένη αυτή την οικιακή συσκευή; Τόσο, όση δεν φαντάζεστε!

Πόση χαρά μπορεί να δώσει σε έναν άνθρωπο ένα ψυγείο; Και πόση δημοσιότητα μπορεί να πάρει κάποιος όταν αγοράζει μεταχειρισμένη αυτή την οικιακή συσκευή; Τόσο, όση δεν φαντάζεστε! Ο νεαρός παίκτης της Μποταφόγκο, Χουάν Μέλο έγινε θέμα συζήτησης στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ και στο φίλαθλο κοινό της πατρίδας του μετά την κίνηση του να αγοράσει ένα ψυγείο στην μητέρα του με τα λιγοστά χρήματα που παίρνει από την ομάδα του.

Γιατί ο 19χρονος Μέλο είναι μέλος της Ακαδημίας της Μποταφόγκο και τα χρήματα που λαμβάνει από το σύλλογο του είναι λιγοστά. Ωστόσο διέθεσε το μισθό του για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή της διαβητικής μητέρας του, χαρίζοντας κάτι που ήθελε καιρό τη μέρα των γενεθλίων της!

Το μόνο που έκανε ο Χουάν ήταν να μοιραστεί τη χαρά του στο Twitter και από τότε… άλλαξε η ζωή του. Γιατί ο πιτσιρικάς ποδοσφαιριστής της Μποταφόγκο είναι ένας από τους εκατομμύρια Βραζιλιάνους που ζουν στα όρια της φτώχειας και η κίνηση του ήταν αρκετή για να συγκινήσει τους συμπατριώτες του.

“Πάντα παραπονιόταν η μητέρα μου για το χαλασμένο μας ψυγείο. Γι’ αυτό θα της αγοράσω ένα νέο! Δεν είναι κάτι το φοβερό, όμως είναι όμορφο όταν δουλεύεις και γνωρίζεις ότι μπορείς να προσφέρεις συγκεκριμένα πράγματα στον κόσμο. Και το αξίζει τόσο πολύ”, έγραψε ο Χουάν Μέλο για το δώρο που έκανε τη μητέρα του να… πετάει στα σύννεφα.

“Είμαι τόσο χαρούμενη με αυτό το δώρο. Είμαι διαβητική και κάνω ενέσεις ινσουλίνης, άρα το νέο μας ψυγείο θα διατηρεί τις σύριγγες μου. Είναι τόσο μικρός και αγόρασε κάτι για το σπίτι μας. Είναι κάτι υπέροχο”, δήλωσε στον βραζιλιάνικο Τύπο η Κάρεν, μητέρα του νεαρού Χουάν Μέλο.

Όπως παραδέχθηκε ο πιτσιρικάς, δεν μπορούσε να αγοράσει το ψυγείο από ένα κατάστημα, ωστόσο κατάφερε να βρει ένα σε εξαιρετική κατάσταση και να εκπληρώσει την επιθυμία της μητέρας του με τα χρήματα που έλαβε από τον 13ο μισθό του στην Μποταφόγκο. Πως να μην τον λατρέψουν μετά οι Βραζιλιάνοι;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.