Ένα μήνα έξω ο Μιχιταριάν

Ο Χενρίχ Μιχιταριάν τραυματίστηκε στο γόνατο στο φιλικό της Ντόρτμουντ με τη Λουκέρνη και θα λείψει ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπορούσια.

Ο Χενρίχ Μιχιταριάν τραυματίστηκε στο γόνατο στο φιλικό της Ντόρτμουντ με τη Λουκέρνη και θα λείψει ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπορούσια.

Χάνει σίγουρα τα δύο πρώτα παιχνίδια της φιναλίστ του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, για το νέο γερμανικό πρωτάθλημα ο Χένριχ Μιχιταριάν. Το μεταγραφικό απόκτημα της Ντόρτμουντ τραυματίστηκε στο γόνατο, στο φιλικό της Μπορούσια με τη Λουκέρνη την Τρίτη (16/7), και θ΄ απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τον επόμενο μήνα.

Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός δεν θα υπολογίζεται από τον Γιούργκεν Κλοπ για την πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκας με την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας στις 10 Αυγούστου, ενώ θα μείνει εκτός και από το εντός έδρας της δεύτερης αγωνιστικής με την Μπράουνσβαϊγκ. Λογικά κι αν δεν στραβώσει κάτι στην αποθεραπεία του θα δώσει το «παρών» στο ματς με τη Βέρντερ, για την τρίτη αγωνιστική, στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Στο φιλικό με τους Ελβετούς, η Μπορούσια νίκησε με 4-1 με τον Μιχιταριάν να σκοράρει το 3-1 στο 42ο λεπτό! Ο 24χρονος παίκτης τραυματίστηκε στο φιλικό προετοιμασίας των Γερμανών στην Ελβετία και σύμφωνα με τον γιατρό της Μπορούσια, Μάρκους Μπράουν, το διάστημα αποθεραπείας του είναι τέσσερις εβδομάδες. Μαζί με τα δύο ματς Μπουντεσλίγκας θα χάσει και τον τελικό του Σούπερ Καπ με την Μπάγερν στις 27 Ιουλίου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.