Πρόβλημα με Μπα στη Χόφενχαϊμ

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε με τον Ντεμπά Μπα στη Χόφενχαϊμ. Ο Σενεγαλέζος διεθνής αρνήθηκε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Λα Μάνγκα της Ισπανίας, όπου πραγματοποιείται "μίνι" προετοιμασία κατά τη διακοπή της Μπουντεσλίγκα.

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε με τον Ντεμπά Μπα στη Χόφενχαϊμ. Ο Σενεγαλέζος διεθνής αρνήθηκε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Λα Μάνγκα της Ισπανίας, όπου πραγματοποιείται “μίνι” προετοιμασία κατά τη διακοπή της Μπουντεσλίγκα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία είναι… μεταγραφική, αφού υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, με πιο “ζεστή” τη Γουέστ Χαμ.

«Ο Ντεμπά μας είπε ότι δεν έχει καθαρό μυαλό αυτήν την περίοδο. Εγώ του διευκρίνισα ότι αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο κυρώσεων. Είτε θα του επιβληθεί πρόστιμο, είτε διακοπή συμβολαίου που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να αγωνιστεί για άλλη ομάδα» είπε ο γενικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Ερνστ Τάνερ. Πάντως, το πλήγμα είναι βαρύ για τη Χόφενχαϊμ, που το 2007 δαπάνησε 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Μπα από τη Μουσκρόν. Από τότε έχει δώσει 97 αγώνες πρωταθλήματος και έχει σημειώσει 37 γκολ, κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης και στα 25 του θεωρείται ως το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της Χόφενχαϊμ, μαζί με τον Βόσνιο, Βεντάντ Ιμπίσεβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.