Χαρούμενος στη Χόφενχαϊμ ο Ιμπίσεβιτς

Ο επιθετικός της Χόφενχαϊμ, Βεντάντ Ιμπίσεβιτς τόνισε πως είναι αφοσιωμένος στην ομάδα του, ενώ χαρακτήρισε το γερμανικό πρωτάθλημα καλύτερο από το αγγλικό.

Ο επιθετικός της Χόφενχαϊμ, Βεντάντ Ιμπίσεβιτς τόνισε πως είναι αφοσιωμένος στην ομάδα του, ενώ χαρακτήρισε το γερμανικό πρωτάθλημα καλύτερο από το αγγλικό. Ο 27χρονος άσος βρέθηκε στο «στόχαστρο» της Μπλάκμπερν το εφετινό καλοκαίρι αλλά η μετεγγραφή δεν πέτυχε λόγω οικονομικής διαφοράς ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Παρ’ όλα αυτά, η παραπάνω εξέλιξη δεν πτόησε τον Ιμπίσεβιτς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως νιώθει χαρούμενος στη Χόφενχαϊμ και δήλωσε πως το ποδόσφαιρο στη Γερμανία είναι πιο ανταγωνιστικό από αυτό της  Αγγλίας.

«Πιστεύω πως το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό της Πρέμιερ Λιγκ. Στην Αγγλία υπάρχουν τέσσερις με πέντε ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, ενώ εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον άλλον», δήλωσε αρχικά ο Βόσνιος.

Και πρόσθεσε: «Εγώ εκτιμώ τα όσα έχω στη Χόφενχαϊμ. Βρίσκομαι εδώ από την εποχή όταν η ομάδα αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία και τα όσα καταφέραμε μέχρι τώρα είναι απλά σπουδαία. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ μετά από τέσσερα χρόνια. Είμαι υγιής και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, θα ήταν κρίμα να είμαι αναπληρωματικός αλλά αυτό εξαρτάται από τον προπονητή μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.